Hm,tak to jó,to v tom maj akorát bordelMike83 píše:o tak jasny, ze to tu hodnotu nema...a nenaklepavam to ja, zadam parametry a to mi ten jejich system vyhodi sam tech 677tisa kdyz se to pokusim zmenit na neco realneho (300, 250) tak to vyhodi tabulku, ze nejnizsi mozna pojistna castka je na tech 677
ale dela to jenom u te Uniqy, tak to maji asi jinak nastaveny.
Jak se dá dobře a levně zabezpečit BMW?
-
eric
- Klubové ID: 788
-
Chief
maj tam nekde nakou orientacni tabulku podle obsahu, neco jako ze pro 1.6 pojistna cena dela 160000 (presne to uz nevim).
na e34 1994 mi to vyslo zhruba o litr vic dejme tomu, tak nevim ale asi to celkem odpovida, povedlo se to nekomu nejak rozume pojistit?
este bych se chtel zeptat jesli nekdo nevi o nejakym balicku kde by bylo ruceni+poj. proti kradezi+proti vandalismu? to vite ne vzdycky s tim ty svine odjedou a to by se pak taky mohlo prodrazit. za dalsi by mi pak zajimalo jak to bude vypadat kdyz mi s tim autem odjedou ale pak se najde zdevastovany (jak na potvoru
) - i na tohle by prave asi bylo to proti vandalismu. no asi si odpovim sam podle me clovek pak nema s normalnim pojistenim proti kradezi narok zname praktiky pojistoven a ono je to taky o tom co je ve smlouve..
na e34 1994 mi to vyslo zhruba o litr vic dejme tomu, tak nevim ale asi to celkem odpovida, povedlo se to nekomu nejak rozume pojistit?
este bych se chtel zeptat jesli nekdo nevi o nejakym balicku kde by bylo ruceni+poj. proti kradezi+proti vandalismu? to vite ne vzdycky s tim ty svine odjedou a to by se pak taky mohlo prodrazit. za dalsi by mi pak zajimalo jak to bude vypadat kdyz mi s tim autem odjedou ale pak se najde zdevastovany (jak na potvoru