Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Jak se dá dobře a levně zabezpečit BMW?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
eric
Klubové ID: 788
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od eric »

Mike83 píše:o tak jasny, ze to tu hodnotu nema...a nenaklepavam to ja, zadam parametry a to mi ten jejich system vyhodi sam tech 677tis :D a kdyz se to pokusim zmenit na neco realneho (300, 250) tak to vyhodi tabulku, ze nejnizsi mozna pojistna castka je na tech 677 :o ale dela to jenom u te Uniqy, tak to maji asi jinak nastaveny.
Hm,tak to jó,to v tom maj akorát bordel :lol:
Chief

#22 Příspěvek od Chief »

maj tam nekde nakou orientacni tabulku podle obsahu, neco jako ze pro 1.6 pojistna cena dela 160000 (presne to uz nevim).
na e34 1994 mi to vyslo zhruba o litr vic dejme tomu, tak nevim ale asi to celkem odpovida, povedlo se to nekomu nejak rozume pojistit?

este bych se chtel zeptat jesli nekdo nevi o nejakym balicku kde by bylo ruceni+poj. proti kradezi+proti vandalismu? to vite ne vzdycky s tim ty svine odjedou a to by se pak taky mohlo prodrazit. za dalsi by mi pak zajimalo jak to bude vypadat kdyz mi s tim autem odjedou ale pak se najde zdevastovany (jak na potvoru :D) - i na tohle by prave asi bylo to proti vandalismu. no asi si odpovim sam podle me clovek pak nema s normalnim pojistenim proti kradezi narok zname praktiky pojistoven a ono je to taky o tom co je ve smlouve..
Odpovědět