Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kolik je tohle snížení? mrkněte na foto! díky
magic píše:čau lidi, chci na leto snižovat, mam ve směs stejne kola i auto jak je na fotkach, ale mam seriovou výšku a chci vesměs jako ON! možna o chlupinek vejš, hlavně stejně vysoko zadek i předek!
http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatf ... IC_ID=6069
foto here
Nevím, jen myslím, ale 40/30?

Sirup píše:magic píše:čau lidi, chci na leto snižovat, mam ve směs stejne kola i auto jak je na fotkach, ale mam seriovou výšku a chci vesměs jako ON! možna o chlupinek vejš, hlavně stejně vysoko zadek i předek!
http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatf ... IC_ID=6069
foto here
Nevím, jen myslím, ale 40/30?
sou to R18 a to bych tipoval tak něco kolem 60
JED55CZ píše:A nechces se kouknout na ty moje Eibachy a najit stejny? Tenhle to ma fakt moc nizky a ja uz ted jsem za sulina kdyz parkuju u obrubniku cumakem a 3krat vystoupim a overim jak jsem daleko abych neurazil ty plasty dole..
musíš k nim couvat

magic píše:JED55CZ píše:A nechces se kouknout na ty moje Eibachy a najit stejny? Tenhle to ma fakt moc nizky a ja uz ted jsem za sulina kdyz parkuju u obrubniku cumakem a 3krat vystoupim a overim jak jsem daleko abych neurazil ty plasty dole..
musíš k nim couvat) mě se to libi jak to ma on, řikam možna o chlup vejš, ale to zjistim až budu vědět kolik tam ma ten skopčák
a chci tvrde pružiny.. když už to bude nizke, at neštrejchnu někde spodkem
No uvidis, aby sis nevymlatil klecny

JED55CZ píše:magic píše:JED55CZ píše:A nechces se kouknout na ty moje Eibachy a najit stejny? Tenhle to ma fakt moc nizky a ja uz ted jsem za sulina kdyz parkuju u obrubniku cumakem a 3krat vystoupim a overim jak jsem daleko abych neurazil ty plasty dole..
musíš k nim couvat) mě se to libi jak to ma on, řikam možna o chlup vejš, ale to zjistim až budu vědět kolik tam ma ten skopčák
No uvidis, aby sis nevymlatil klecnyMu napis ( mann_michi@web.de )
no ja umim strašně dobře německy =)
magic píše:JED55CZ píše:magic píše:[quote="JED55CZ"]A nechces se kouknout na ty moje Eibachy a najit stejny? Tenhle to ma fakt moc nizky a ja uz ted jsem za sulina kdyz parkuju u obrubniku cumakem a 3krat vystoupim a overim jak jsem daleko abych neurazil ty plasty dole..
No uvidis, aby sis nevymlatil klecnyMu napis ( mann_michi@web.de )
no ja umim strašně dobře německy =)[/quote]
Kua, urcite umi i lamanou AJ

Peasy píše:V lete taky strejcham kde muzu, kor na tech nasich cestach!!!Borec to ma hezky ale moc nizky!!Spoiler uz mam v pravo prasklej, nevite jestli se to da nejak svarit??
Nehorsi jsou ty cerny plasty dole - ten poddekl motoru a ty dva bocni. S tema jsem si zkusil svoje, asi 5krat byly vareny strikany cernou barvou, pak jsem dojel ke kamosovi na zvedak a trefil tou packou od zvedaku presne ten plast s teplomerem

Kail píše:No když už to tady je tak se vseru.Nemáte někdo foto kde je snížená e34ka o 55mm na předku?Uvažuju o tom,ale nevím jestli to není málo,e34ka má předek přecejen dost nakopnutej...
A na autě už mám M-packet podvozek - nevíte kolik je origo snížení?
e34 jsem sníženou měl, nevim už kolik měla na předku kupoval jsem nějake KW pružiny snad od někoho z klubu, ale ta výška co jsem měl, byl největši ideal a kompromis na naše silnice, nikdy jsem nikde neštrejch a vypadalo to dobře.

magic píše:
to bych se rad podivaltak kdy a kde?
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=34895
Pokud chces v realu tak zalezi odkud jses. Pokud z brna tak budu dneska na regionalu.
magic píše:e34 jsem sníženou měl, nevim už kolik měla na předku kupoval jsem nějake KW pružiny snad od někoho z klubu, ale ta výška co jsem měl, byl největši ideal a kompromis na naše silnice, nikdy jsem nikde neštrejch a vypadalo to dobře.
Mno tak nějak to mám i já teď s tím M-technicem...Mám takový dojem že by to mělo být kolem 2.5 - 3 cm na předku...Ale chtěl bych ještě víc

Jinak,co jsi na tom měl za pneu?Mám stejný kola,akorát všechny stejně široký