Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E90 bez RFT
Podle současné legislativy musíš mít minimálně dojezdovku nebo zapsanou výjimku v TP, kak mají eMka. Teď to zákonodárci řeší a je možný, že se to změní.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Klubové ID: 1777
Dovolim si přidat se do tohohle tématu. Řešim teď nový pneu na E90 330i a tak se ptam....doporučujete spíš RFT nebo nějaký jiný?? (popřípadě s čím máte zkušenosti, aby byli sehnatelný v 19") Přeci jen sada Bridge RE050A RFT je 30000Kč
Teď je na autě mam na 18" a je fakt, že (asi i díky podvozku) je to tvrdý jak prase
(nee,že by mi to až tak vadilo, to zase nee)....takže jedinej důvod proč to řešim je asi fakt cena a jízdní vlastnosti těch gum. Proto se i ptam na případný alternativy. jak sem se dočet v jinejch tématech, tak často RFT zavrhujete..
Díky za rady

Díky za rady
-
-
-
- Klubové ID: 1337
Už tady tohle téma je,stačilo jen pohledat...D_o_S píše:Zdravím,
chtěl jsem se poradit, jaká je situace ohledně runflatů... vím, že je BMW montuje na vše mimo M aut, a už se nepočítá s plnohodnotnou rezervou, tudíž ani není na ni v autech místo.
Kdybych chtěl tyto pneu vyměnit za non-RFT, stačil by mi opravný kit? Anebo toto zákon nedovoluje?
Dík.

Ale napíšu to sem klidně znovu.Mám 17ky RFT jako zimáky a na léto jsem koupil 18ky,na který jsem dal normální gumy,plus jsem si k tomu v Autecu koupil za cca 2000 kč opravnou sadu s kompresorem,což je naprosto legitimní počin.
Můžu říct,že ten rozdíl je nebetyčnej,až tak,že až tyhle zimáky dojedu uvažuju o normálních gumách i na zimu.Jezdím většinu času po Praze a tam ty runflaty zhoršují komfort velmi výrazně.
Dík za odpovědi,
Martyn - známe se tuším z e90post... i když já v tom českym threadu moc nepostuju...
Jinak ohledně RFT, nemá někdo zkušennosti z Michelin Pilot Sport SP2 a SP2 ZP (tedy runflatová verze)? Co vím, tak si lidi stěžovali na Bridgestony, naopak u Michelinů prý rozdíl nebyl až takový...
Ještě jednou dík...
Martyn - známe se tuším z e90post... i když já v tom českym threadu moc nepostuju...
Jinak ohledně RFT, nemá někdo zkušennosti z Michelin Pilot Sport SP2 a SP2 ZP (tedy runflatová verze)? Co vím, tak si lidi stěžovali na Bridgestony, naopak u Michelinů prý rozdíl nebyl až takový...
Ještě jednou dík...