Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

CHci koupit bmw 318is coupe cerny

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
fuckman
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od fuckman »

tak o ten odkaz kde je ta fotka tak to neni to iso o kterym sem psal ten inzerat,ma to rozdrbany sedacky atd.na tam to druhy fotky mam,a fakt hezky,nikde rez,ve vnitr supr,uvidim na zivo,a jak nekdo psal z vas ze me de jen voto abych mel klice z logem :D jo je pravda ze me to hralo na srdicku a byl na sebe pysnej ale spis ze fakt chci to bmw aj bez loga,mam ho rad :D a cose tyce tech voprav.tak ja vim ze naky budou,nerikam ze mam presne 60 :D
jazet

#42 Příspěvek od jazet »

Kdyz se teda nenechas presvedcit ke koupi e30 za tyhle penize v peknym stavu,tak si na prohlidku ty e36 vem sebou nekoho,kdo se vyzna.
fuckman
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od fuckman »

noo a ze mam kupu lidi kteri se vyznaj a este ze by semnou jeli :roll:
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

fuckman píše:noo a ze mam kupu lidi kteri se vyznaj a este ze by semnou jeli :roll:

Tak si nějaký sežeň ;)
Koby
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od Koby »

Hele IS za 60 nevim nevim, osobně si myslim že jo, ale budeš muset hodně přebírat...

Já koupil kdysi to samý za 97 nebo za kolik... Ale super základ, motor jel skvěle, akorát bez výbavy a nic moc podvozek - dal jsem asi 15 do podzvku a bylo to OK...

A před rokem jsem prodal za 95 000,- ... Bylo fakt hezoučký a hlavně ten motor jel - KEAN se svezl.

Dneska jsou ceny jinde, krize, přibylo e36 jako prase, a sme o rok jinde..
Bzuker

#46 Příspěvek od Bzuker »

Já splašil před vánoci za 55 i s přihlášením a nestěžuju si, (klima, el. okna), vyměnil jsem olej + filtr a přední kosti na stabíku a jsem spokojený, samo že na jaro chystám ještě filtry a kapaliny a nějaké drobnosti ale určitě nelituju.
fuckman
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od fuckman »

tak snad do 3tydnu max uz budu met klice a bude se me pekne usinat a tesit se na dalsi jizdu :D protoze vamt ady vsem docela dost zavidim :D
Pietro
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od Pietro »

kamarád asi bude výhledově prodávat černý coupe 318Is... kdyby něco, napiš SZ, pošlu Ti na něj tel. Plzeň
castro
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od castro »

fuckman píše:tak snad do 3tydnu max uz budu met klice a bude se me pekne usinat a tesit se na dalsi jizdu :D protoze vamt ady vsem docela dost zavidim :D

pokud nebudeš parkovat alespoň na hlídaném parkovišti tak si o klidném spaní můžeš nechat jen zdát....
fuckman
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od fuckman »

je pravda ze mam sousedy cigany,3x nam vykradli auto,asi 5x sklep,par bot,me uz pak hader co me mati susila,a porad neco,ale tak snad by si netroufli,kdyz soused kamos kterymu je 24 ma stat pred barakem mustang gt :D
Odpovědět