Hanz je tady prodává.Musí se upravit kolena kvůli nápravě.A musíš si sehnat "mezikus" na blok M50 a svody M3.Já mám všechno,ale chybí mi ten zručnější,který by to namontoval a navařil
a jakej to ma vyznam rvat ///M svody,kdyz musi resit upravu kolen(myslim tim kolen primo na svodech),a nebo si myslel az koleno,ktery uhyba dolu pod auto?A ten mezikus je co?Dik
Musí se upravit konce svodů,aby pasovaly na výfuk,protože naráží do nápravy.
"mezikus" je věc,která má z jedné strany otvory na rozměry M50 a na druhé na M3.Svody M3 mají trošku jiný tvar otvorů odvodu spalin než M50
Není pravda,měl jsem je na 323i a pasujou absolutně bez úprav.Akorád nevidím žádný význam dávat svody z M3 a bastlit je na origo výfuk. Ja jsem tam měl středový dil od supersprintu a zadní origo z 3,2,a vše sedělo jak kdyby to tam bylo z výroby.Montovali jsne to spolu s kamarádem tak vím o čem mluvím,jen namontovat ty svody z M3 je šílenej vopruz,zbytek už je v pohodě. Dá se to za jedno odpoledne.
klasek píše:Není pravda,měl jsem je na 323i a pasujou absolutně bez úprav.Akorád nevidím žádný význam dávat svody z M3 a bastlit je na origo výfuk. Ja jsem tam měl středový dil od supersprintu a zadní origo z 3,2,a vše sedělo jak kdyby to tam bylo z výroby.Montovali jsne to spolu s kamarádem tak vím o čem mluvím,jen namontovat ty svody z M3 je šílenej vopruz,zbytek už je v pohodě. Dá se to za jedno odpoledne.
Killca píše:jo to paavo zapomnel dodat, ma e36 m50b25 coupe kamz by pasovat mozna mohly, kdyz na ty obrazky koukam tak se sice svody lisi, ale ne tolik