Zdravím, má tu někdo přehled kde splašit jaké světla? Jde mi o čiré krystaly na 36ku coupe, na eshopech vypadají všechny trošku jinak než bych chtěl a podle výrobce se to taky zrovna rozlišit nedá. Chtěl bych ty půlené čirá/červená (ne ty klasické 3-proužkové s bílým blinkrem)
Tak jsem je dal na auto ale je tam problém který nějak nechápu, zapnul jsem je ale na každém světle svítila jiná žárovka. Pravé bylo v pohodě a svítilo klasické koncové světlo (prostřední žárovka) ale na levém místo koncového světla svítila mlha (krajní žárovka). Nejlepší bylo když jsem mlhovky zapnul tak se na obou světlech rozsvítily ty vnitřní krajní žárovky které jsou brzdové pokud vím. Nemusí se tam nějak přepojovat před zapojením dráty? Nějak nevím co s tím
Jo u těchhle světel někdy bývá problém v tom, že po zapojení svítí jinak, je potřeba to přepojit...Co máš za značku, já kupoval Depo, ale ne krystaly, a stačilo je jen připojit na origo konektor.
malý dotaz, jak to máte u svých světel ať už těchto nebo jiných se svícením koncových světel? má svítit jen prostřední žárovka a krajní jen po zapnutí mlhovek nebo svítí zároveň prostřední a krajní slabě s tím že po zapnutí mlhovky svítí výrazněji?
a brzdovka má svítit i s vytažených klíčkem ze zapalování? myslel jsem že to tak je ale musím ho mít v zapalování a pootočit na první pozici
Brzdovky svítí až s klíčkem. Jestli mě moc neovlivnuje alkohol tak brzdovky jsou nejblíž k SPZ. Nejvíc nakraji jsou obrysovky a mlhovky jsou na druhym vlákně.
U Crystalů bývá přiložena propojka na spojení brzdových a koncových obrysových světel, takže to potom svítí takto (zde tedy origo světla, ale pro ilustraci nevadí)