Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Potřebuji radu!!žere jako prase (E34 525tdsA)
čau lidi mam E34 525tds rv.96 v automatu. Auto se rozežralo jak prase a nikdo neví co s tim. Při běžné jízdě 15l/100km když spěcham i víc. Na palubce mi při otočení klíčku jen problikne oranžová kontrolka vstřiku nebo co to je,dříve vydržela svítit alespoň pár sekund. Může to být řidícím vstřikem? Poraďte
jo filtry jsou nový,olej ani nežere.kouří normal,ale ten tah se mi zdá chudší než dřív. Turbo je tam taky nový,ale problem je,že ten kdo ho kdysi měnil ho prostě vyndal a hned tak foujnul nový,nic nevičistil,takže mi tam v sání líta starej olejbmwfil píše:Měnil jsi někdy palivový a vzduchový filtr? Žere olej? Kouří? Cuká? Netáhne? Nemá výkon? Jaký máš tlaky na válcích? Co turbo?....
podle mě ti ta nafta někde teče,taková spotřeba by se hodně podepsala na běhu motoru,jednak nepravidelný chod na volnoběh, navíc v tahu by to hulilo jak fena.pochybuju že ti odejdou vstřiky ze dne na den bez předešlého postupného zvyšování spotřeby a změny chodu motoru.vstřiky to nebudou.nech to dát na diag.at se podivájí na vstřikovanou dávku vstřiky si nech pouze za 500,-zkontrolovat a projdi případné netěsnosti.