Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Dovoz auta z DE

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
D_o_S

#1 Příspěvek od D_o_S »

Zdravím,

moc se omlouvám, jestli je toto špatná sekce, jinou (koupě?) jsem nenašel.

Nicméně, chtěl jsem se poradit, jak je to z dovozem auta z německa. Mám něco vyhlídnuto na mobile.de...

Nevím vůbec, jak to funguje. Předpokládám, že bych tam přijel, auto koupil, jel si pro převozní značky na úřad, dovezl auto do ČR, zaplatil daň, zaregistroval vůz a jezdil?

Můžete mi to prosím někdo vyjasnit?

Případně, nepomohl by mi s tím někdo? Jak je to s podpisem smlouvy v němčině?

Dík moc.
matal Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 119
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od matal Moderátor »

Kontaktuj člena Jawak, může Ti pomoci.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Paavo
Klubové ID: 2218

#3 Příspěvek od Paavo »

pokud si to jeste nevyresil......Ma se to asi tak.Za prve je lepsi si auto privezt po ose(je to lacinesi).Dalsi vec je ta,ze bys mel mit nekoho, kdo vladne nemcinou, kvuli smlouvam a pojisteni a popr handlovanim o cenu.Den pred odjezdem by chtelo bazarnikovi,soukrome osobe zavolat a domluvit se s nim,zda tam auto jeste je,ze druhy den si pro nej jedete, jestli by ho tam moh podrzet............vetsina obchodniku nebude nadsena,ale zkus to a nejezdi nekam na blind.Vyrizeni pojistky je vetsinou v reziji bazarnika,aspon u me to tak bylo.Je to cca 90 ojro.........a dej si pozor,aby nebylo uvedeno, ze auto je na vyvoz,nebo tak nejak.U techto aut se muze beztrestne manipulovat s pocty km na tachometru.Dobre porid a mej se
swed

#4 Příspěvek od swed »

jen upresnim, ze kdyz to povezes po vlastni ose tak ta pojistka na 14 dni stoji 150 Euro, bazar to vyridi za tebe a kdyz to je od soukromnika tak ti stim vetsinou taky poradi
Odpovědět