Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jak zapsat EURO?
-
- Klubové ID: 1243
Zkušebna Dekra.Většina STKáček je s nimi zpřažená,takl stačí zajít na STK a oni ti udělaj protokol s kterým zajdeš na dopravku,aby ti to zapsali do TP. http://www.dekra-automobil.cz Tady najdeš víc.
-
- Klubové ID: 1036
- Kontaktovat uživatele:
http://forum.e30.cz/dopsani-emisnich-no ... 65528.html Extérní zastupitel pro bmw Mr. Stehlík ...zapsání stojí 1000kč .. stačí naskenovat velký TP poslat mu to mejlem a on to vyřídí a pošle na dobírku ten papír ..
-
- Klubové ID: 2116
- Kontaktovat uživatele:
... dál budu jezdit na růžový tříkolce a na prdeli budu mít napsáno "až vyrostu, bude ze mě BMW"Fatal Design píše:3000,-Kč letos, ale co bude dál nikdo neví ....ROBi píše:Mi přijde, že už je SKORO jedno, jestli dám 1000 Kč/2500 Kč za pár písmenek, že mi to plní EURO 2 a nebo jestli zaplatím ten poplatek 3000 Kč

-
- Kontaktovat uživatele:
Ehm, ajo, vidíš to. Mi nějak nedošlo. Tak se omlouvám...bmwfil píše:Jenomže když tam nemáš nic zapsaný, tak to berou jako by neplnil nic a to není za 3000, ale za 10!ROBi píše:Mi přijde, že už je SKORO jedno, jestli dám 1000 Kč/2500 Kč za pár písmenek, že mi to plní EURO 2 a nebo jestli zaplatím ten poplatek 3000 Kč
-
- Kontaktovat uživatele:
Hele kluci, teď mě napadla jedna taková věc - možná je to blbost - ale přeci jen to sem dám.
Mám ten velkej techničák zelenej (prý se už dělá jiný, nevím) a všechny texty mám natištěný jehličkovou tiskárnou. Shodou okolností má děda doma takovou, že písmo natištěný touhle tiskárnou se dá považovat za skoro totožný, jak na techničáku. Když to vezmu TEORETICKY, nebyl by až takový problém to tam hajzlovsky dotisknout doma. Je nějaká šance, že by se na to přišlo? A ne, že mě ukamenujete!
Mám ten velkej techničák zelenej (prý se už dělá jiný, nevím) a všechny texty mám natištěný jehličkovou tiskárnou. Shodou okolností má děda doma takovou, že písmo natištěný touhle tiskárnou se dá považovat za skoro totožný, jak na techničáku. Když to vezmu TEORETICKY, nebyl by až takový problém to tam hajzlovsky dotisknout doma. Je nějaká šance, že by se na to přišlo? A ne, že mě ukamenujete!

-
- Klubové ID: 687
V podstatě není, pokud bylo auto prodaný v ČR a tudíž neabsolvovalo dovozovou TK...ROBi píše:Hele kluci, teď mě napadla jedna taková věc - možná je to blbost - ale přeci jen to sem dám.
A hlavně, pokud dodržíš přesně formát zápisu (přesné číslo normy pro tento konkrétní motor), tak ani není, co napadnout... nefalšuješ, jen doplňuješ úřední šlendrián.
Jiná situace by byla, kdybys údaje přepisoval...