WICKERMAN

Díky, ale helly se mi moc nelíbí kvůli malým kroužkům, ale jde o to kolik by za ně chtěl... Nevim proč kroužkům říkáš tuning, má to většina nových BMW a vypadá to dobře a nekazí to vzhled auta. Pod pojmen tuning si představuju tuny kitu a laminátu...bobo-mb píše:Kamarád měl od FK a řikal, že to jsou světla, kterym svítí ty kroužky nejvíc viditelně v týhle cenový relaci. Já jsem o malinko dráž koupil jetý helly a jsem spokojenej. Škoda, že v tý době neměl ty černý, ale i tak jsem spokojenej. Mam v nich i xenony. Pokud chceš, napiš mi SZ a dam ti na něj kontakt, zrovna jedny prodává. Jinak k tvojí myšlence, že nechceš tuning, ale chceš kroužky, tak si to trošku odporuje.
Taky se připojuju k názoru, bavor má mít dle mého pořádný kruhy (oči)-iceman- píše:Díky, ale helly se mi moc nelíbí kvůli malým kroužkům, ale jde o to kolik by za ně chtěl... Nevim proč kroužkům říkáš tuning, má to většina nových BMW a vypadá to dobře a nekazí to vzhled auta. Pod pojmen tuning si představuju tuny kitu a laminátu...bobo-mb píše:Kamarád měl od FK a řikal, že to jsou světla, kterym svítí ty kroužky nejvíc viditelně v týhle cenový relaci. Já jsem o malinko dráž koupil jetý helly a jsem spokojenej. Škoda, že v tý době neměl ty černý, ale i tak jsem spokojenej. Mam v nich i xenony. Pokud chceš, napiš mi SZ a dam ti na něj kontakt, zrovna jedny prodává. Jinak k tvojí myšlence, že nechceš tuning, ale chceš kroužky, tak si to trošku odporuje.
Mno jako vypadaj hodně dobřekoki píše:zajímalo by mě, co jsou tohle za projektory viz foto, vypadají parádně
http://img242.imageshack.us/my.php?imag ... arade3.jpg