Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Dotaz na volant do E34?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Serifus

#1 Příspěvek od Serifus »

Zdravím! Vyhlídl jsem si tenhle volant. Někdo mi ale říká, že je velkej jak kráva. Máte nějaký zkušenosti? Z obrázku těžko říct :?

Obrázek

Nebo jsem chtěl hodit klasiku z E39... Což je to samý, ale má to i ty multifunkční tlačítka... možná i jiný rozměry to má?
miloshm
Klubové ID: 1992
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od miloshm »

Vypadá jako volant co mám ve svojí e34. Zjisti si jestli bude pasovat i po elektrické stránce. Mě nefunguje klakson a airbag. Předchozí majitel říkal, že je z e39. Měl jsem jednou i malý volant, ale ani v nejnižší poloze sedačky jsem neviděl přes věnec volantu na budíky a tak jsem ho rychle vyměnil za standardní velikost. Toť moje zkušenosti.
tomascz2
Klubové ID: 1303

#3 Příspěvek od tomascz2 »

kdyby jste někdo chtěl tak tenhle se mi válí doma, v mojí 34 fungoval bez problémů velkej nebyl
fotobobo

#4 Příspěvek od fotobobo »

Serifus píše:Zdravím! Vyhlídl jsem si tenhle volant. Někdo mi ale říká, že je velkej jak kráva. Máte nějaký zkušenosti? Z obrázku těžko říct :?

Obrázek

Nebo jsem chtěl hodit klasiku z E39... Což je to samý, ale má to i ty multifunkční tlačítka... možná i jiný rozměry to má?
Mam ho v E34, a je velkej, to je sice pravda ale jezdi se s nim dobre.
I kdyz jsem ridil E34 ktera mela to 3 raminko, a ten se mi drzel
o neco lepe...
Helldiver

#5 Příspěvek od Helldiver »

Najlepsie sa jazdi s tymto volantom:
Obrázek

O centak mensi ako standard, hrubsi a hlavne lepsie tvarovany v hornej casti.
Odpovědět