Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
540i- je doma....FOTO
-
- Kontaktovat uživatele:
Vyjde mi to určo, jedině bych musel zmizet z povrchu zemskýho aby to nevyšlo. S prodávajíc jsme už ve fázi kamarádství. Opravdu takových lidí víííc. Jinak Měnit budu pouze skla z faceliftu. Xenony to má a se sklama z faceliftu to bude nejjednoduší řešení. Na netu prodává týpek za 3700 obě dvě a jsou to nový originály. Jinak děkuji za Vaše názory a dodatky. V absolutní většině byly ohlasy kladné

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak už jí mám doma, je to absolutně LUXUSNí kára!!! Ale motor jsem moc neprohnal. Cesta byla naprosto strašná!!!!!!!! Prozačátek jsem to za Prahou málem narval do srny, pak mě čekal dlouhej úsek jako prase zahalenej do mlhy hustý jako mr... . Zbytek cesty chcalo
Praha- ČB asi 3,5 hodiny.
(nekoupil jsem si známku já kreténn) Jinak ale auto fakt bomba, majitelovo polovička , měla slzy v očích když sem odjížděl
. Dnes to možná nasadim na kola když se povede .

(nekoupil jsem si známku já kreténn) Jinak ale auto fakt bomba, majitelovo polovička , měla slzy v očích když sem odjížděl

-
- Kontaktovat uživatele:
sedma píše:Tak už jí mám doma, je to absolutně LUXUSNí kára!!! Ale motor jsem moc neprohnal. Cesta byla naprosto strašná!!!!!!!! Prozačátek jsem to za Prahou málem narval do srny, pak mě čekal dlouhej úsek jako prase zahalenej do mlhy hustý jako mr... . Zbytek cesty chcaloPraha- ČB asi 3,5 hodiny.
(nekoupil jsem si známku já kreténn) Jinak ale auto fakt bomba, majitelovo polovička , měla slzy v očích když sem odjížděl. Dnes to možná nasadim na kola když se povede .
Tak by to chtělo ještě změnit nick,když máš teď tu pětici