Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E46 - prestavba na facelift

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Matasek

#1 Příspěvek od Matasek »

Zdravím páni, prosím vás hľadám človeka, ktorý má skúsenosti s predstavbou E46 na facelift. Nedávno som mal búračku, takže aj tak mením 95% dielov, tak som si povedal, že to skúsim, len sa bojím aby tam neboli nejaké skryté zádrhely. Ďakujem. btw: hľadal som podobnú tému ale nepodarilo sa mi nájsť, tak dúfam, že táto nie je duplicitná...
Tehu
Klubové ID: 1770

#2 Příspěvek od Tehu »

porid jine oba blatniky, svetla + blinkry, kapotu, spojler ale jestli to pasuje primo na uchyty atd. ti nepovim :) ale kazdopadne to jde uz jsem par prestavem videl...

PS: rozhodne bych to nedelal bude to pak kazdymu jasny ze to byla strelba spis bych hodil akorat predni spojler M-packet II :wink:
Matasek

#3 Příspěvek od Matasek »

Tehu píše:porid jine oba blatniky, svetla + blinkry, kapotu, spojler ale jestli to pasuje primo na uchyty atd. ti nepovim :) ale kazdopadne to jde uz jsem par prestavem videl...

PS: rozhodne bych to nedelal bude to pak kazdymu jasny ze to byla strelba spis bych hodil akorat predni spojler M-packet II :wink:
No tak to prave viem... akurat potrebujem cloveka ktory to skutocne zazil, aby som prave vedel ci aj uchyty a take prkotiny budu sedet...
Co sa tyka toho, ze to bolo burane, navonok to nespozna nikto, a ked ho budem predavat tak ci tak uvediem do inzeratu, ze bolo burane, ja niesom svina aby som nieco tajil.
Matasek

#4 Příspěvek od Matasek »

nikto nic chlapi? ziadne skusenosti?
Odpovědět