Zdravim Vas.
Chtel jsem se zeptat, jestli ma nekdo zkusenost s zarovkama od Philipsu a jedna se o typ: X-Treme Power H7.
Ja osobne pouzivam Osram NightBreaker se kteryma jsme velmi spokojen az na jeden celkem podstatny nesvar a to ze strasne hori. Kdyz jsem je mel v jinem aute na H4 paticich tak drzely v pohode (zatim maji 10tkm a porad ok), ale na te H7 me hori nehoraznym zpusobem, prvni vydrzela jen 4tkm a druha odesla pri 5,5tkm.
Uvazuju teda jestli zainvestovat do zminovanych Philipsek a premyslim zda to ma vubec cenu, ci nikoliv, protoze jsou temer 2x drazsi nez Osramky.
Jaky na to mate nazor? Doporucujete jiny typ zarovky?
btw HID nechci ani videt
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Osram vs Philips
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam přes rok Philips H7 BlueVision, sviti lip nez klasicky.A asi mesic v novych svetelech DEPO+AE, kde je cocka...tak jeste lepsi.Osram dela myslim podobnou s obchodnim nazvem Cool Blue.Ty jsem ale nezkousel.V mlhovkách mám Osram H1 AllSeasion, a az na to nazloutly svetlo nic moc, muze to byt tim ze mam neorigo mlhovky-ty ciry.
Taky mam nazor ze Philips+Osram je lepsi nez nejaky shit za par kc.
Kamos ma mazdu323(maly plastovy svetylka to ma)a osramka mu sviti lip a hlavne nepraska jak ostatni shitky.
Taky mam nazor ze Philips+Osram je lepsi nez nejaky shit za par kc.
Kamos ma mazdu323(maly plastovy svetylka to ma)a osramka mu sviti lip a hlavne nepraska jak ostatni shitky.
No já mám zase názor ten, že je úplně jedno zda Philips nebo Osram, měl jsem vše zmiňované typy mimo NightBreaker to už jsem měl rozum
Vždy ty žárovky mě vydržely max. 5měsíců.A když jsem kupoval Blue Vison za 800,- a po 3 měsícich me prdla a to sem najel prd. Tak už sem se dožral fest. Za to obyč žárovky od Elti jsem mohl mít klidně 2 roky a nic.Nehledě na to, že zase tak velký rozdíl svitu to není.

Vždy ty žárovky mě vydržely max. 5měsíců.A když jsem kupoval Blue Vison za 800,- a po 3 měsícich me prdla a to sem najel prd. Tak už sem se dožral fest. Za to obyč žárovky od Elti jsem mohl mít klidně 2 roky a nic.Nehledě na to, že zase tak velký rozdíl svitu to není.

-
- Klubové ID: 1407
Přesně...Slid píše:No já mám zase názor ten, že je úplně jedno zda Philips nebo Osram, měl jsem vše zmiňované typy mimo NightBreaker to už jsem měl rozum![]()
Vždy ty žárovky mě vydržely max. 5měsíců.A když jsem kupoval Blue Vison za 800,- a po 3 měsícich me prdla a to sem najel prd. Tak už sem se dožral fest. Za to obyč žárovky od Elti jsem mohl mít klidně 2 roky a nic.Nehledě na to, že za se tak velký rozdíl svitu to není.