Zdravim chtel bych si si koupit 318is. Chci se tady zeptat, jaky je ten motor, jestli neni prilis slabi na tento vuz. Me predchozi auto je Hiunday Lantra 1,8 Gls. . Lantra ma 94kw a vaha je 1150kg. Jestli to nebude jezdit hur nez ten muj slimak. Co vy na to??
Pokud ti jde ale taky trochu o spotřebu atd. tak iS je dobrá volba. Neni to sice žádnej závoďák, ale slimák to taky neni. Když to rozhoupeš, tak to letí taky dobře.
Helldiver píše:1350kg, to je nejak moc, ked 328i coupe aj sedan vazia 1385kg... Pokial viem tak iso ma 1240kg, cize to pojde +- rovnako ak hjundaj co mas teraz.
Helldiver píše:1350kg, to je nejak moc, ked 328i coupe aj sedan vazia 1385kg... Pokial viem tak iso ma 1240kg, cize to pojde +- rovnako ak hjundaj co mas teraz.
Ja 318 is (M42B18)sedan pohotovostni 1240kg v technicaku, 1700kg celkova(z obsluhou) tak to mam napsany.
K te spotrebe is x R6 zivis o 2 kyble na vic+vetsi pojistka, ale za tu srandu to stoji:).Pristi BMW u me bude urcite 6ti-val
Kdyz uz 325i tak urcite vanos.Radeji 323i nebo 328i, novy motory co se zacali strkat do E36 ke konci vyroby.
Ja jezdim stabilne 7-8ltr/100km
Stancc píše:dik a dale se chci zeptat jaky je rozdil ve spotrebe 318is a 325i nebo 328i kdyz tu o nich pisete??? predem dik
Opravdu zkus to tlacitko hledat, je toho tu o tom mraky. Muze se to pohybovat iS 6-10l a sestivalce cca 7-12l. Kazdy udava trochu jinak a zalezi asi nejvic na stylu jizdy.
Stancc píše:dik a dale se chci zeptat jaky je rozdil ve spotrebe 318is a 325i nebo 328i kdyz tu o nich pisete??? predem dik
Opravdu zkus to tlacitko hledat, je toho tu o tom mraky. Muze se to pohybovat iS 6-10l a sestivalce cca 7-12l. Kazdy udava trochu jinak a zalezi asi nejvic na stylu jizdy.
jestli te zajima ta spotreba tak 2.0Lvanos meseto do 13 s lehkou nohou(jakakoliv rychlost max do 2tis),2.5L vanos 14-15 ve meste(noha tak stredni tiha,nestydim se malinko pritlacit) dalka kolem 8.5(opravdu dalka,myslim tim treba dalnice a rychlost cca 140-150km/h) a kombi 50%mesto 50%okresky s castym startovanim a rozjezdy za 10 litru............Tak to rozvaz jestli ti dee o spotrebu nebo o jizdni parametry, pozitek z jizdy.Jinak tohle co jsem napsal je naprosta pravda u mich aut a muzes tomu verit na 1000%.Takovy ,jako ze tu nekdo napise, ze se necha s 2.5 vanosem ject mesto za 12 tak to je asi jeho prani a nebo jede mesto se samou zelenou vlnou ve 4 hodiny rano.Se spotrbou se to skutedne ma takhle..........
Být tebou tak jdu do 6válce.Měl jsem 1.6i i 1.8i e30 i e36.Na normální ježdění to samozřejmě stačí,ale formule to není.BMW není jenom o motoru ale i o podvozku.Je to jen na tobě,pro co se rozhodneš.Já se rozhodl před 2 rokama pro 328i a nelituju.Na 5 rychlostní stupen můžeš jed 50 nebo 230km/h.Super jde od spodu.Pojistku mám 6500kč,spotřebu tak okolo 10l a to se i svezu.Ber 323i,325i nebo 328i a nebudeš litovat.
IS 7-13 a r6 7-15 nekecej
Kua aspon ty mi to neber nebo jdu zitra do bazaru a zacinam shanet R6
Myslím, že nebudeš litovat, já mám ISo už rok a spokojenost. Spotřeba kolem 7l, teď v zimě to trochu stouplo, v otáčkám motor jede fakt pěkně, po dálnici taky celkem lítá, do 180 zrychluje v poho....