Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Platinum Pro
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
myslim ze cokoliv co je z TV shopu tak nefunguje a tohle te neochraji ani pred vzduchovkou armadniho strlce
nemam s tim zkusenost ale nekoupil bych si to uz jen proto ze neco mi rika ze to vubec nefunguje 

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
vajíčka a ani vzduchovku jsem nezkoušel
, ale po aplikaci této leštěnky zmizí jemné škrábance, lak má neuvěřitelný lesk a špína jde pak umýt jen vapkou, žádné drhnutí. Voda se na kastly vůbec nedrží a to hlavní jde perfektně rozleštit a nedělá žádný šmouhy (oproti výrobkům od želvy a sonaxu). Jako obyčejná leštěnka je naprosto super, jsem s ní spokojen a to jsem to koupil jen ze zvědavosti, ovlivněn reklamou.

Taky jsem to před pár lety doma měl, fungovalo to vše dobře ale pak jsem si začal koupovat obyč vosk na lak a výsledek byl stejnej jak od Horsta(Kouknu se doma na značku a napíšu to sem).
Actual: E46 325Ci ///M by Sejček 2002
Ex: E46 330d touring Mpaket 2003
Ex: E36 328i cabrio Mpaket 1994
Ex: E36 318is coupe 1994
Ex: E30 318i sedan 1991
Ex: E46 330d touring Mpaket 2003
Ex: E36 328i cabrio Mpaket 1994
Ex: E36 318is coupe 1994
Ex: E30 318i sedan 1991
-
- Kontaktovat uživatele:
januar píše:kedze neviem do akej sekcie som to mal dat tak som to dal sem chcem sa len opytat ci to uz niekto mal a ako s tym bol spokojny
http://www.globalmind.sk/sk-platinum-pr ... rt-mini_7/
Účinnost jednotlivých prostředků na obrázku je průměrná, až na "LACK PROTECTOR". Někde jsem to vyhrál kdysi v tombole a ten protector byl i s nástavcem na zahradní hadici. Prostě jsem oplachoval auto a ono si to přisávalo ten protector. Po zaschnutí to zanechalo matný film, který šel pěkně vyleštit. Efekt byl překvapivý - perfektní vodoodpudivost a absolutně hladký lak!!! Jen už nevím, jak dlouho ten efekt vydržel, ale myslím že moc dlouho ne.
Já používám "ARAL HARDWACHS" (mám zásobu ještě z dob působení ARALu na českém trhu) a nedám na něho dopustit. Efekt super a vydrží několik týdnů. Je to tekutina, která se jemně nanese na lak a vzniklý film se lehce vyleští. Žádné drhnutí!!! Myslím, že v SRN se u ARALu dá normálně sehnat.
[code:1]http://www.aral.de/aral/multipleimagesection.do?categoryId=4000693&contentId=58409[/code:1]
-
- Kontaktovat uživatele:
Regis píše:BMWPower píše:když už bych chtěl chránit lak tak bych spíš pokukoval po takových bezbarvých fóliích.
A nevis jestli je nekdo v CR dela nejak kvalitne? Vim ze treba v GB je to bezny ale u nas jsem na to zatim nenarazil...
Nevím. nijak sem po tom nepátral ale když zkusíš za googlit tak na 100% na něco natrefíš.