Hodlám vyměnit auto a do oka mi padly tyto dvě: BMW 320D E46 a VW GOLF IV 96 kW verze. Jakožto zarytý fanoušek bavorské produkce mám favorita jasného.

Díky za Vaše názory, Koskin
JJ to muze myslim potvrdit kazdy kdo se pri koupi 330d bal jestli ostatni o spotrebe nelhaliZave píše:da se s tim jezdit i za 6litru ve 4lidech a plnym kufrem na dovolenou a zadny kloboukkoskin píše:Na 330D už bych finančně nedosáhl, a kdo by to živil ?
spotřebu to má stejnou jak píše Tehu...prostě na to nemusíš tolik šlapat jako u 320d a výsledená spotřeba je stejná...njn moje vysněná e46 je 330Cd Alpineweiss...ale v týhle barvě sem sehnal "jen" 320d sedánekTehu píše:JJ to muze myslim potvrdit kazdy kdo se pri koupi 330d bal jestli ostatni o spotrebe nelhaliZave píše:da se s tim jezdit i za 6litru ve 4lidech a plnym kufrem na dovolenou a zadny kloboukkoskin píše:Na 330D už bych finančně nedosáhl, a kdo by to živil ?Ze spotrebou je to nemlich to same jak 320d mozna o pul litru draze ale myslim ze tim financne nedosahne mysli porizovaci cenu
chiTehu píše:JJ to muze myslim potvrdit kazdy kdo se pri koupi 330d bal jestli ostatni o spotrebe nelhaliZave píše:da se s tim jezdit i za 6litru ve 4lidech a plnym kufrem na dovolenou a zadny kloboukkoskin píše:Na 330D už bych finančně nedosáhl, a kdo by to živil ?Ze spotrebou je to nemlich to same jak 320d mozna o pul litru draze ale myslim ze tim financne nedosahne mysli porizovaci cenu