Mám alu 16" styling 30 et 15nebo 20 (ted nevím),prostě decentně leze z blatníku. Kola se mi líbí i to jak to leze ven a shánět další kola se mi nechce. Jsou nějaké tlumiče nabo pružiny nebo přípravek které zařídí to at ty kola nedrhnou o lem. Prodat kola a sehnat jiné ,je ta poslední možnost
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Drhnutí kol
Zdarec,mám takovou prosbičku,potřebuju radu jak vydrbat se zadníma tlumičema na e36 (i za cenu že to bude tvrdší)
Mám alu 16" styling 30 et 15nebo 20 (ted nevím),prostě decentně leze z blatníku. Kola se mi líbí i to jak to leze ven a shánět další kola se mi nechce. Jsou nějaké tlumiče nabo pružiny nebo přípravek které zařídí to at ty kola nedrhnou o lem. Prodat kola a sehnat jiné ,je ta poslední možnost
Za každou radu budu vděčný
Jaro se neuprosně blíží 
-
///Mates
- Klubové ID: 1845
- Kontaktovat uživatele:
Lemy skus a kdyby nepomohlo tak co takový pneu o rozměru 205/45 R16 maj o dost nižší profil při zachování stejný šířky běhounu...
Např. tady ty pěkný Dunlopky a ta cena je taky fajn: http://www.pneumatiky.cz/dunlop-sp-spor ... letni.html