Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e39 540i manual nebo automat ?
no tak já mám jen 528iA a největší krize jízdy na krev je, když máš do 3000otáček, ..pak už jak se dostaneš nad tuhle hranici, tak to máš s manuálem srovnany. Kamoš mám 528i v manuálu a na rozjezd se nechytám ...v rychlosti od 100 je to srovnatelny
víc ti nepomůžu, jinak s tou spojkou si nejsem tak jistej... ta spojka bude konstruovaná na jinej krouťák a měla by vydržet jak u jinejch motorů...spíš bych měl strach ze stahanýho automatu
víc ti nepomůžu, jinak s tou spojkou si nejsem tak jistej... ta spojka bude konstruovaná na jinej krouťák a měla by vydržet jak u jinejch motorů...spíš bych měl strach ze stahanýho automatu
-
- Klubové ID: 1432
- Kontaktovat uživatele:
pokud chces jezdit na krev tak ber manual.. automat ma nevyhodu v tom ze kdyz v zatacce sundas nohu z plynu tak ti i na sportovni rezim nechava prilis maly otacky a vysokej stupen a jak na to pri vyjezdu slapnes tak ti to zase o dva stupne podradi.. a to ze se s manualem neda pohodlne jezdit je kravina
-
- Klubové ID: 788
- Kontaktovat uživatele:
Na tvým místě bych určitě sháněl spíš ten manuál,s tím cukáním to je blbost,když se s tím naučíš,tak to musí bejt v pohodě.Spíš si ale myslím,že se dostaneš do klasickýho dilematu,jako jsem měl třeba já,protože těch manuálů je fakt málo v nabídce a když je,tak třeba není zrovna v tý libový výbavě,jakou bys chtěl,nebo celkový stav toho auta stojí za vyliž a když je to voňavka v dobrý barvě,tak zase bude stát víc,takže pak ti třeba nezbyde,než koupit třeba libvou 540-tku,ale hold v automatu,jelikož je tam větší výběr.Přeji dobrou koupi a pokud můžu radit,radši si kup už v nějaký lepší výbavě pkud možno v M-packetu,páč dobastlova to dodatečně stojí docela ranec 

-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Marrtin píše:... Muj mechos me od 6q odrazuje. Prej je to na manual moc velkej a silnej motor a ze se prej neda bez nakyho cukani poradne zaradit a ze se furt meni spojka ...

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
- Klubové ID: 4041
Ja jezdim casto dalnici Praha Mnichov, tam mi staci dat nakej kvalt a jedu az do Prahy. S 328 to bylo dost dobry ale myslim ze proste 540 je jeste lepsi stroj...
Vetsinu casu by mi teda stacil AT ale chtel bych proste mit tu moznost trochu kvrdlat kdyz me to nekdy popadne.
Nakonec to ale asi dopadne jak tady bylo receno, malo kusu v manualu a s horsi vybavou...plna vybava je pro me podminkou.
Nevim jak to porovnat - mohl by me nekdo svyst v 540 i v AT a manual ? v Praze. Nemusim ridit staci svyst
Vetsinu casu by mi teda stacil AT ale chtel bych proste mit tu moznost trochu kvrdlat kdyz me to nekdy popadne.
Nakonec to ale asi dopadne jak tady bylo receno, malo kusu v manualu a s horsi vybavou...plna vybava je pro me podminkou.
Nevim jak to porovnat - mohl by me nekdo svyst v 540 i v AT a manual ? v Praze. Nemusim ridit staci svyst

-
- Klubové ID: 950
- Kontaktovat uživatele:
Nic ve zlým ale to není mechanik...To je DEBIL... Co v životě v tomto autě neseděl a akorát pitomně tlachá...Marrtin píše:Jak se s cim jezdi ?
Muj mechos me od 6q odrazuje. Prej je to na manual moc velkej a silnej motor a ze se prej neda bez nakyho cukani poradne zaradit a ze se furt meni spojka
Da se se Steptronicem jezdit taky "nakrev" ?
Diky za rady.

-
- Klubové ID: 4041
Jsem momentalne sluzebne v Omanu. Pracuju a bydlim v Münchenu, ale jinak sem z Prahy kam jezdim casto...a kdyz jedu tak se s tim nemazlim, tak proto sem prodal 328 a koukam po 540. Az bych vedel ze jedu do Prahy tak bych se ozval - ok ?540david píše:Jesti jezdíš dálky tak ber jednoznačně manuál! Příští tejden jedu na výměnu tlumičů, tak bych tě svezl. Bylo by to na Zličíně tak kolen 17h.