O těch gumách je celej tenhle topic. Stačí jen umět čístDAVe píše:taky jsem na ne koukal, tvari se dobrepmaryska píše:na pirelky bych už nešel... teď mám na E36 328i Bridgestone Potenza a maximální spokojenost!!! už sem prostřídal docela dost značek a typů,ale tyhle se chovaly nejlíp... Málo se sjížděj a krásně držej i na voďe sou good... navíc daj dopředu vědět že se chtěj utrhnout a to s dostatečnou rezervou... dalo by se to přirovnat jako ke stupňům...první stupeň je že je slyšet něco jako hrnutí těch gum, druhej stupeň je jemnej pískot pomalu přecházející do silnýho...a třetí je to, že se utrhnou.... sou vážně super a nedám na ně dopustit... sou dokonale předvídatelný![]()
Mate nekdo zkusenost z GY Eagle F1..celkem libivej dezen, podle testu kvalitka a cena mi stejna asi jako ty Potenzy..
Názor na pneumatiky?
-
Serifus
-
DAVe_1
a ty ses kdo?Serifus píše:O těch gumách je celej tenhle topic. Stačí jen umět čístDAVe píše:taky jsem na ne koukal, tvari se dobrepmaryska píše:na pirelky bych už nešel... teď mám na E36 328i Bridgestone Potenza a maximální spokojenost!!! už sem prostřídal docela dost značek a typů,ale tyhle se chovaly nejlíp... Málo se sjížděj a krásně držej i na voďe sou good... navíc daj dopředu vědět že se chtěj utrhnout a to s dostatečnou rezervou... dalo by se to přirovnat jako ke stupňům...první stupeň je že je slyšet něco jako hrnutí těch gum, druhej stupeň je jemnej pískot pomalu přecházející do silnýho...a třetí je to, že se utrhnou.... sou vážně super a nedám na ně dopustit... sou dokonale předvídatelný![]()
Mate nekdo zkusenost z GY Eagle F1..celkem libivej dezen, podle testu kvalitka a cena mi stejna asi jako ty Potenzy..
omg..
-
Tehu
- Klubové ID: 1770
http://www.pneu-servis.cz tady maji DUnlop SP Maxx za 2500,- v rozmeru 225/45 R17 to si myslim je hodne dobra guma ktera se vubec s nejakym F1 neda srovnat a cena je srovnatelna

F1 jsou proste cca od pulky zivotnosti hlucny jako s...a nebo se spise priklonit k F1 Asymetric
F1 jsou proste cca od pulky zivotnosti hlucny jako s...a nebo se spise priklonit k F1 Asymetric
-
Serifus
Ředitel Zeměkoule. A taky zakladatel tohohle topicu.DAVe píše:a ty ses kdo?Serifus píše:O těch gumách je celej tenhle topic. Stačí jen umět čístDAVe píše: taky jsem na ne koukal, tvari se dobre![]()
omg..
-
Frenk900
-
Frenk900
-
ironpipi