Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
spotřeba e90 330i ??
-
- Kontaktovat uživatele:
Muzu jen 335i - zatim jsem tomu nedaval zadnej poradnej kotel, ale dlouhodoba spotreba je stejna / o neco malo mensi nez u e46 330i - mam tam tedko po par tydnech 12,5 litru - z cehoz ca 30% mimo mesto zbytek mesto..
Jukni jeste na http://www.spritmonitor.de/
Jukni jeste na http://www.spritmonitor.de/
Mám touringa už víc než rok a je to asi takhle : dlouhodobá mi tam svítí
12,5 l,jezdím každý den po Praze tak cca 20 km.Zkoušel jsem jet i na spotřebu,takže cesta do V.Mýta za 9,8 l,bylo to víceméně podle předpisů.Jinak během cesty po Evropě 4000 km,většina dálnice,stabilně rychlost okolo 160 km/h jsem měl 10,4 l.
12,5 l,jezdím každý den po Praze tak cca 20 km.Zkoušel jsem jet i na spotřebu,takže cesta do V.Mýta za 9,8 l,bylo to víceméně podle předpisů.Jinak během cesty po Evropě 4000 km,většina dálnice,stabilně rychlost okolo 160 km/h jsem měl 10,4 l.
-
- Kontaktovat uživatele:
jerry píše:Mám touringa už víc než rok a je to asi takhle : dlouhodobá mi tam svítí
Na spotrebu za 9,8l?

-
Martyn píše:jerry píše:Mám touringa už víc než rok a je to asi takhle : dlouhodobá mi tam svítí
Na spotrebu za 9,8l?tak to cucim, ja jel Prahu a zpatky s prumernou spotrebou 7,3 litru:o) na letnakach, snezilo - 90-100 po dalnici..
i s M3 e46 v cipu (400k) dokazu jet predpisove delsi trasy dokonce za 8.5l/100km, ale ten zazitek z jizdy

daneczech4ever píše:Martyn píše:jerry píše:Mám touringa už víc než rok a je to asi takhle : dlouhodobá mi tam svítí
Na spotrebu za 9,8l?tak to cucim, ja jel Prahu a zpatky s prumernou spotrebou 7,3 litru:o) na letnakach, snezilo - 90-100 po dalnici..
i s M3 e46 v cipu (400k) dokazu jet predpisove delsi trasy dokonce za 8.5l/100km, ale ten zazitek z jizdy(zertuji)
čip na 400 koní? To si opravdu myslíš, že tohle je reálné při této spotřebě? Ale notak.... čipem u M3 přidáš ledatak 5 koní a to můžeš být rád ...
To by potom tenhle čip měli všichni vrchaři a lidi co jezdí okruhy
-
kosh píše:daneczech4ever píše:Martyn píše:[quote="jerry"]Mám touringa už víc než rok a je to asi takhle : dlouhodobá mi tam svítí
i s M3 e46 v cipu (400k) dokazu jet predpisove delsi trasy dokonce za 8.5l/100km, ale ten zazitek z jizdy(zertuji)
čip na 400 koní? To si opravdu myslíš, že tohle je reálné při této spotřebě? Ale notak.... čipem u M3 přidáš ledatak 5 koní a to můžeš být rád ...
To by potom tenhle čip měli všichni vrchaři a lidi co jezdí okruhy[/quote]
ne, čip na 370k, + airbox + sportovní výfuky a svody
-
daneczech4ever píše:kosh píše:daneczech4ever píše:[quote="Martyn"][quote="jerry"]Mám touringa už víc než rok a je to asi takhle : dlouhodobá mi tam svítí
ne, čip na 370k, + airbox + sportovní výfuky a svody[/quote]
čipem uděláš 25-30 koní bez problémů, nevím jak jsi přišel přišel na 5koní,
i v čechách ti čipnou na 365k,
http://www.maxpower.cz/index.php?chiptu ... odel-/3424
A blbci od BMW ked chceli z CSL verzie vymackat 360PS tak tam museli cpat riadenie zmesi bez vahy vzduchu (Alpha-N), fakt amateri, pritom si to stacilo dat chipnut v cesku u maxpower a mali by este vyssi vykon a vyrazne vyssi krutak este presunuty do nizssich otacok (aj ked rezonancia celeho vyfukoveho a sacieho systemu je nastelovana na povodne otacky, ale to nevadi...)
Helldiver píše:A blbci od BMW ked chceli z CSL verzie vymackat 360PS tak tam museli cpat riadenie zmesi bez vahy vzduchu (Alpha-N), fakt amateri, pritom si to stacilo dat chipnut v cesku u maxpower a mali by este vyssi vykon a vyrazne vyssi krutak este presunuty do nizssich otacok (aj ked rezonancia celeho vyfukoveho a sacieho systemu je nastelovana na povodne otacky, ale to nevadi...)
Přesně tak... ale to zastáncům čipů (kteří z valný většiny nejedou na brzdu ani a tvrdí jaký mají výkony) nevysvětlíš... stejně jako nedávno na moje.auto.cz byla oktávka, která měla výkon zvýšenej o 50% a krouťák cca o 30% to všechno při spotřebě nižší o půl litru... a prostě tomu ti lidi věří...
-
- Kontaktovat uživatele:
já myslim že v čechách ti čipnou cokoli na kolik budeš chtít, stačí jenom zaplatit a pak mít odvahu o tom někde mluvit
a já se u pár případů už přesvědčil jak tyhle výkony libově snáší spojka se setrvákem a následně i převodovka...
všechno na výměnu.
jinak se omlouvám za OT, kolik žere nová 3er v 3.0i znám jen od jerryho

Chaotik píše: stejně jako nedávno na moje.auto.cz byla oktávka, která měla výkon zvýšenej o 50% a krouťák cca o 30% to všechno při spotřebě nižší o půl litru... a prostě tomu ti lidi věří...
a já se u pár případů už přesvědčil jak tyhle výkony libově snáší spojka se setrvákem a následně i převodovka...

jinak se omlouvám za OT, kolik žere nová 3er v 3.0i znám jen od jerryho

-
matal
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
daneczech4ever píše:kosh píše:daneczech4ever píše:[quote="Martyn"][quote="jerry"]Mám touringa už víc než rok a je to asi takhle : dlouhodobá mi tam svítí
ne, čip na 370k, + airbox + sportovní výfuky a svody[/quote]
Ukaž graf z brzdy..jinak dobrej fór..

Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
-
- Kontaktovat uživatele:
Helldiver píše:A blbci od BMW ked chceli z CSL verzie vymackat 360PS tak tam museli cpat riadenie zmesi bez vahy vzduchu (Alpha-N), fakt amateri, pritom si to stacilo dat chipnut v cesku u maxpower a mali by este vyssi vykon a vyrazne vyssi krutak este presunuty do nizssich otacok (aj ked rezonancia celeho vyfukoveho a sacieho systemu je nastelovana na povodne otacky, ale to nevadi...)

-
- Kontaktovat uživatele:
libovka píše:Já když chtěl koupit E46 330xi a ptal se tu na spotřebu tak většina napsala cca 10l kombinovaná.Já to koupil a nejezdím po městě,spíš dálnice a okresky,a jezdím 12l a to nejezdím podlahu.A když jedu na spotřebu tak jsem rád že se dostanu pod 11l.
Takže je nejlepší se na spotřebu neptat.
Jasně, ta čtyřkola žere víc než nermál. A jak jseš spokojenej s čtyřkolou? dá se s tím blbnout?? Díky.
330xi e91 má kámoš, dlouhodobá spotřeba 13-14l, jezdí hodně po Praze a docela svižně. Když jel do SUI, tak se dostal pod 10.
Já mám zkušenost jen s 335i, např. do Bibione a zpet při normální jízdě dle předpisů cca 8,5l. Po Praze je těžké stanovit spotřebu, záleží na průjezdnosti, ale většinou kolem 10.
Já mám zkušenost jen s 335i, např. do Bibione a zpet při normální jízdě dle předpisů cca 8,5l. Po Praze je těžké stanovit spotřebu, záleží na průjezdnosti, ale většinou kolem 10.
libovka píše:Já když chtěl koupit E46 330xi a ptal se tu na spotřebu tak většina napsala cca 10l kombinovaná.Já to koupil a nejezdím po městě,spíš dálnice a okresky,a jezdím 12l a to nejezdím podlahu.A když jedu na spotřebu tak jsem rád že se dostanu pod 11l.
Takže je nejlepší se na spotřebu neptat.
Ta čtyřkolka dělá asi dost, to já mám teď krátkodobou papírovou 9,1, dlouhodobou (8000km) mám 10,0l...