Hehe, tak na to už se opravdu těším až si budu moct za cca 10 let snad konečně dovolit svou vysněnou M3 E46 CSL v plné palbě-iceman- píše:Jsem zvědavej jestli bude někdy E92 M3 stát třeba těch 250 tis. jako dnes slušná E36 M3

Myslel jsem, ze pointa CSL je ve snaze snizit hmotnost kvuli jizdnim vlastnostem a ne tam nacpat plnou palbu kilogramu kvuli pohodlieXhumator píše:Hehe, tak na to už se opravdu těším až si budu moct za cca 10 let snad konečně dovolit svou vysněnou M3 E46 CSL v plné palbě-iceman- píše:Jsem zvědavej jestli bude někdy E92 M3 stát třeba těch 250 tis. jako dnes slušná E36 M3![]()
tak ted mi v tom pripade hoooodne porostl!aji cernosi se nechytaj!wacc píše:Myslel jsem, ze pointa CSL je ve snaze snizit hmotnost kvuli jizdnim vlastnostem a ne tam nacpat plnou palbu kilogramu kvuli pohodlieXhumator píše:Hehe, tak na to už se opravdu těším až si budu moct za cca 10 let snad konečně dovolit svou vysněnou M3 E46 CSL v plné palbě-iceman- píše:Jsem zvědavej jestli bude někdy E92 M3 stát třeba těch 250 tis. jako dnes slušná E36 M3![]()
Nejak nemuzu prijit na vyznam zjistovani, kolik ta reznouci konzerva od sardinek kdysi stala. Asi s kazdymi sto tisici Kc povyroste pindik o centimetr. Je to asi potreba, kdyz se s kazdymi sto tisici Km o centimetr ščvrkava
wacc píše:Myslel jsem, ze pointa CSL je ve snaze snizit hmotnost kvuli jizdnim vlastnostem a ne tam nacpat plnou palbu kilogramu kvuli pohodlieXhumator píše:Hehe, tak na to už se opravdu těším až si budu moct za cca 10 let snad konečně dovolit svou vysněnou M3 E46 CSL v plné palbě-iceman- píše:Jsem zvědavej jestli bude někdy E92 M3 stát třeba těch 250 tis. jako dnes slušná E36 M3![]()
Nejak nemuzu prijit na vyznam zjistovani, kolik ta reznouci konzerva od sardinek kdysi stala. Asi s kazdymi sto tisici Kc povyroste pindik o centimetr. Je to asi potreba, kdyz se s kazdymi sto tisici Km o centimetr ščvrkava
Ty voe jaká reznoucí konzerva od sardinekwacc píše: Nejak nemuzu prijit na vyznam zjistovani, kolik ta reznouci konzerva od sardinek kdysi stala.
ja!myslim ze feliny v tomhle roce uz zhnily,jedine 1997!eXhumator píše:Ty voe jaká reznoucí konzerva od sardinekwacc píše: Nejak nemuzu prijit na vyznam zjistovani, kolik ta reznouci konzerva od sardinek kdysi stala., sám máš v podpisu E36 323i hádám ji rok min. 1996 a děláš jako by ses vozil ve Ferrárku. To sem tady ještě nazažil aby se takhle někdo vyjadřoval o svým autě a měl ještě zaplacený členství v klubu
ses asi trochu spletl ne při placení poukázky???!!!
Na to že Báwa nemaj karoserku v pozinku tak myslím hnijou jen minimálně... :rol:
si kup Felcku ze stejnýho roku, jestli myslíš že na tom bude líp
![]()
![]()
--->>Kdo má stejnej názor jako já![]()
spíše nechápu Tebe než wacce...dyť má v podstatě pravdu...nechápu o co de...a co si tu dokazuješ? povyrostl o kolik cm, když sis koupil to nadupaný milionový bmw?eXhumator píše:Ty voe jaká reznoucí konzerva od sardinekwacc píše: Nejak nemuzu prijit na vyznam zjistovani, kolik ta reznouci konzerva od sardinek kdysi stala., sám máš v podpisu E36 323i hádám ji rok min. 1996 a děláš jako by ses vozil ve Ferrárku. To sem tady ještě nazažil aby se takhle někdo vyjadřoval o svým autě a měl ještě zaplacený členství v klubu
ses asi trochu spletl ne při placení poukázky???!!!
Na to že Báwa nemaj karoserku v pozinku tak myslím hnijou jen minimálně... :rol:
si kup Felcku ze stejnýho roku, jestli myslíš že na tom bude líp
![]()
![]()
--->>Kdo má stejnej názor jako já![]()
Hej chlape,já si tady vůbec nic nedokazuju, bylo založeno téma tak sem do něj přispěl a ted se tu kvůli tomu rozpoutalo peklo...Pazdi píše: spíše nechápu Tebe než wacce...dyť má v podstatě pravdu...nechápu o co de...a co si tu dokazuješ? povyrostl o kolik cm, když sis koupil to nadupaný milionový bmw?se tu někteří rozplývají...nad tím, jak úžasný auta to jsou...jo to je fakt...jsou skvělý a byly úžasný v svý době...teď už jsou ale starý...ať chceš či nechceš...je to stejný jako když tu začnou srovnávat starou E36 M3 s nějakým nově našláplým naturbovaným japoncem...jasně, že japonec pojede...ale prostě bmw je bmw...i když je to stará plečka...ale furt tu omýlat to, jak je to perfektní, bezchybný, nerezivějící, nesmrtelný (samozřejmě že aj pro řidiče) auto...no nevím nevím...sám mám E36 z 96týho...a mám to auto rád...a vím, že když jedu ve svým autě starým 12 let, tak je to prostě paráda...oproti třeba firemní oktávce, která má snad 2 roky...bo toyotě...prostě bmw je bmw...ale je to prostě starý auto...z dob felicií, konce favoritů...už to není žádnej nablízkanej milionovej zázrak...no a takový kecy o milionářích apod...beru když by to vykládali kluci, co maj nový M5ky...novou M3ku...sedmu v plný palbě (ale ti si to tady nemusí dokazovat na foru že jo...)...ale starý bmw mají sice své kouzlo...ale už jsou to starý auta...smiř se s tím...a machrovat a dokazovat si něco...opravdu není nad kým...kor ne tady...
PS bavím se o klasických autech...leštěnky ala - Řízkův tour, martinezova pětka apod...samozřejmě do toho moc nespadaj
šak v poho, nebylo myšleno zleeXhumator píše:Já nevim proč ale už od malička obdivuju tyhle auta, vždycky se mě líbili, tehdy sem ani neviděl pořádně co to je za značkua když sem byl starší a začal se o to více zajímat a zjistil sem že je to BMW tak sem už nechtěl nic jinýho...Báwo si člověk přece nekupuje pro nic za nic,musí k té značce mět trochu vztah,kdybych to bral z pohledu že každý auto musí mět motor a čtyři kola...,tak je mě u prdele co si koupím!!!
![]()
P.S.:omlouvám se všem co sem vyprovokoval,nebylo to účelem
Jak na to tak koukám tak máme podobnou minulost,pamatuju na ty roky co sem byl schopnej třeba osm deset hodin v kuse sedět a lepit modely z ''ábíčka''Pazdi píše:
šak v poho, nebylo myšleno zle![]()
bmw si imo nikdo nekupuje ojetý z rozumu....prostě musíš k tomu mít vztah...není to levný koníček a většina lidí tady prostě do toho vráží kotel peněz...mi se to taky dycky líbilo....pak jsem si v ABC slepil model auta...bylo to BMW E30 ...a od tý doby jsem ho měl na poličce...mám ho tam furt...přibylo pár modelů...ale todle je tam furt...jsem na to koukal...a říkal si, že takový auto nikdy mít nebudu:)