Jednou bych si tuhle káru chtěl pořídit, samo že nejlépe v 4,4i Co si budem povídat, stále je na mě jaksi trochu dražší .... a moc zadlužovat se nechci.
Za jak dlouho bude stát průměrná X5 v této motorizaci těch pro mě přijatelných cca 150 - 200 tis ?? Tedy jestli vůbec spadne takto dolů ...
Já bych to viděl za cca 3-5 let, je to jen ale střelba od boku
nová X5 stojí kolem 1,5MEGA, X6 něco přes 2,2MEGA samozrejmě zaleží na spoustu věcí. počítej za 5let že to bude kolem 0,4-05MEGA, v bazaru je nějaká X, se můžeš podívat.
co tady koloval ceník někdy z roku 96 stále e38 740 kolem 3MEGA, dneska koupíš není to sice vonavka 78tis, jednoduchá rovnice
To jo, ale e38 je mnohem běžnější a dostupnější model než-li X5, ta X5 takhle na rychle na hodnotě ztrácet nebude jak e38, vždyť sedmu koupíš už za 70 tis, nějakou 728i , 730i, i 740i ..
Si myslím že než spadne X5 na 150 tis, to bude kurva doba
Ony ty moderní auta budou padat rychleji, protože náklady na jejich servis jsou někde jinde než u řad e36, e38 nebo e39... Čili ta X5 třeba za 200 není až tak vzdálená budoucnost, horší ale bude, že do údržby pak bude třeba dát dalších min 150 a to bude kámem úrazu...
patriot píše:To jo, ale e38 je mnohem běžnější a dostupnější model než-li X5, ta X5 takhle na rychle na hodnotě ztrácet nebude jak e38, vždyť sedmu koupíš už za 70 tis, nějakou 728i , 730i, i 740i ..
Si myslím že než spadne X5 na 150 tis, to bude kurva doba
stejne jak u E38 -- Xpetek je jak sracek, je to popularni kara
Pokud vím tak X5 jezdí na pro SUV "klasických" rozměrech pneu jako Mercedes ML,Volvo XC90 atd,takže ty pneu nejsou zas až taková darda pokud ti budou stačit sedumnáctky nebo osumnáctky.
A co se cen týče,tak už teď se pohybují X5 od cca 300 tis.kč takže počítej že za dva roky ji koupíš i pod dvě kilča,otázka v jakém stavu