V Brně jsem na brzdě pořád, protože tady řídí auta snad samí kokoti... Sry za OT, nemoh sem si pomoct.
Jinak jak psal bmwfil, na mendělce snad největší brzda v ČR, měří tam myslím aji sekačky na trávu jestli znáš nějakýho studentíka odtamad tak ti to možná udělaj zadáčo
stredni skola na krizikove ma taky brzdu.. uz jim i funguje zadni nahon.. ale maji vykonovy omezeni, ted presne nevim jaky. stoji to 500kc. a pak jeste ta zemedelka
roztocily ale cim vetsi silou se to snazis pretahnout tak tim vic se zahriva.. maji ale velkou rezervu takze by se snad nejak domluvit dalo i s vykonejsim autem
EDIT: ECKI: ja jsem jeden z byvalych studentu a na brzde jsem maturoval
pazda píše:roztocily ale cim vetsi silou se to snazis pretahnout tak tim vic se zahriva.. maji ale velkou rezervu takze by se snad nejak domluvit dalo i s vykonejsim autem
EDIT: ECKI: ja jsem jeden z byvalych studentu a na brzde jsem maturoval
Aaa tak jsi byl nějakej ten autotronik či co tam mají??To je fajn,tak už znám téměř 3
PLS nakopněte mě někdo,kde to je na té Zemědělce??
Na tej zemědělce umí naměřit pouze výkon do cca 240 koní víc ne. Byl tam na podzim Greg se svou Z3 M Coupe 321 koní. Nakonec si prý udělá výlet na Jarov do Prahy.
matal píše:Kam v Brně na brzdu..? Slyšel jsem,že někde v Líšni by měl být servis Bosh a měli by mít válcovou brzdu..
Ví o tom někdo něco?
Díky..
V tom Bosch Servis byl kdysi JFK. Citace: " Je to prý na te strane kdyz sjizdis z dalnice od Olomouce ten prvni sjezd do Brna... Cena cca 1200,- Kč "
Ta cena už ted nemusí být pravda.
BTW.: Ale Igore pokud si chceš nechat změřit ten výkon, neni problém to nechat změřit tam, kde jsem si to nechával já, ale cena je bohužel trochu větší 2000,- Kč.
matal píše:Kam v Brně na brzdu..? Slyšel jsem,že někde v Líšni by měl být servis Bosh a měli by mít válcovou brzdu..
Ví o tom někdo něco?
Díky..
V tom Bosch Servis byl kdysi JFK. Citace: " Je to prý na te strane kdyz sjizdis z dalnice od Olomouce ten prvni sjezd do Brna... Cena cca 1200,- Kč "
Ta cena už ted nemusí být pravda.
BTW.: Ale Igore pokud si chceš nechat změřit ten výkon, neni problém to nechat změřit tam, kde jsem si to nechával já, ale cena je bohužel trochu větší 2000,- Kč.
Chce to kamarád, právě mu dodělali kompresor kit do 330i,tak to chce změřit.. Nicméně mi můžeš poslat kontakt prosím..
ta Bosh brzda v Líšni je, byl jsem tam pře rokem, dalo by se řícz že je to téměř v areálu Zetoru, když najdeš v Líšni prodejnu Lídl, která je před hlavní bránou do zetoru a pojedeš do kopce, takže budeš mít zetor po pravé ruce, tak asi v poloovině kopce bude odbočka doleva, tam zahneš, po 100m se to bude rozdvojovat na vjzezd do Zetoru a nebo můžeš jet doprava, takže odpočít doprava a na konci cesty je tvůj cíl ve stejným areálu sídlí i firma http://www.spotrebak.cz tak si to najdi podle jejich stránek
fredy píše:ta Bosh brzda v Líšni je, byl jsem tam pře rokem, dalo by se řícz že je to téměř v areálu Zetoru, když najdeš v Líšni prodejnu Lídl, která je před hlavní bránou do zetoru a pojedeš do kopce, takže budeš mít zetor po pravé ruce, tak asi v poloovině kopce bude odbočka doleva, tam zahneš, po 100m se to bude rozdvojovat na vjzezd do Zetoru a nebo můžeš jet doprava, takže odpočít doprava a na konci cesty je tvůj cíl ve stejným areálu sídlí i firma http://www.spotrebak.cz tak si to najdi podle jejich stránek
Dík, ale už se přestěhovali do Černovic a ještě nemají brzdu instalovanou..