Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
ostřikovače e39
-
- Klubové ID: 1451
nezlobte se za nové téma ale dnes jsem dolil plnou nádržku do ostřikovačů a při zkoušce to jen lehce vystříkává z trysek sotva to doletí před stěrače,světla to normálně ostříkne.,hadičky ucpaný nejsou,je tam i zimní směs,koukal jsem v sektoru "hledat" a kromě toho,že by mohl být špatný motorek,tak jsem tam nic podobnýho nenašel.Stalo se to už někomu?,pokud by to bylo tím motorkem,zvládne to i běžný laik,nebo s tím musím do servisu.Je to e39.Díky za každou radu,
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 659
Nevím, jaké máš provedení té nádržky a motorku. Já mám podobné :mikevana píše:a teď ještě kde ten motorek do ostřikovačů sehnat, a kolik tak orientačně stojí, jestli musím do inveltu, nebo stačí nějaký starší, jsem z Plzně .................
http://bmwfans.info/original/E39/Lim/53 ... l-61_0948/ , kde motorek je Pos. 2, ale nejdůležitější je to těsnění Pos.3. To mi totiž protékalo, tak mi odborníci v Inveltu vyměnili motorek s těsněním (celý) - samotné těsnění nebylo. Ještě dobře, že to neměli jen s nádržkou.
Takže ten starší motorek BMW číslo 67 12 8 377 612 Ti dám zadarmo. V pondělí v práci ho vyzkouším, jestli funguje a v úterý odpoledne jedu služebně do Plzně. Jestli chceš, pošli mi mobilní číslo do SZ.
-
tak chlape moc Ti děkuju za Tvou ochotu ale co psal po Tobě "wenC",že by to mohlo být hadičkama,tak tam byly překlesaný hadičky,takže ještě jednou díky za ochotu a měj se.starML píše:Nevím, jaké máš provedení té nádržky a motorku. Já mám podobné :mikevana píše:a teď ještě kde ten motorek do ostřikovačů sehnat, a kolik tak orientačně stojí, jestli musím do inveltu, nebo stačí nějaký starší, jsem z Plzně .................
http://bmwfans.info/original/E39/Lim/53 ... l-61_0948/ , kde motorek je Pos. 2, ale nejdůležitější je to těsnění Pos.3. To mi totiž protékalo, tak mi odborníci v Inveltu vyměnili motorek s těsněním (celý) - samotné těsnění nebylo. Ještě dobře, že to neměli jen s nádržkou.
Takže ten starší motorek BMW číslo 67 12 8 377 612 Ti dám zadarmo. V pondělí v práci ho vyzkouším, jestli funguje a v úterý odpoledne jedu služebně do Plzně. Jestli chceš, pošli mi mobilní číslo do SZ.

-
a tobě chlape díky za radu,vše je opraveno,přesně tak jak si psal,v ohybu skříplý a ještě někde prasklý,tak ještě jednou díky za radu a měj se :palec: :palec:wEnC píše:Nemusí to být nutně motorkem. Nejdřív zkus ostříknout skla se zvedlou kapotou jestli to nepůjde líp, nebo vyzkoušej narovnat hadičky v ohybu mezi vrškem pravého blatníku a kapotou. Je to tam často skříplý a pak to nechce pořádně stříkat.