Kluci maj pravdu, ted "doladuju" svoji zachovalou E36 11/94(stala 62k Kc na podzim) k beznemu pouzivani tzn. necham dodelat el. stahovani oken(3k) a DO(1k), musim konecne vymenit predni lampy(staly 5k predni), ted mi zacalo podchazet tesneni pod hlavou(sbrouseni+mat 4-5k), kdyz jsem to koupil tak byla nutna vymena prednich tlumicu+silentu+ramen + me ceka vymena rizeni(dohromady +-15k s praci) a ted snad budu chvili zase normalni uzivatel protoze ta kastle je zachovala...
A kdyz ted vidim jake vonavky se daji sehnat okolo 100-130k Kc tak se alespon utesuju tim ze si tohle auto jeste 2-3roky uziju....

Delam si srandu i ta E36ka je supr svezenicko

, bylo to mysleno tak ze ted v dobe krize je fakt idealni si rovnou koupit E46ku vonavku a byt zatracene spokojenej parchant protoze ty ceny jsou uplne jiny nez kdyz jsem na podzim kupoval E36ku.....
PS: Obrat se na m3maniac nebo na kluky z AutoPupik.cz , oboji je zarukou kvality, poradej ti a privezou ti presne to co chces a neoskubou te....

Osobne si myslim ze budto auto tady z bmwklubu nebo radeji dovezeny pres kluky viz vyse, podstatne vetsi jistota puvodu a garanci, hlavne ne bazary tam mas jistotu ze te oskubou....