Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Ma nejaka E-39 SAMOSVORNY DIFERENCIAL?????
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Hyri píše:JFK mi tvrdil ze ma na jeho 530D samosvor.
jako kdyby jsi neznal JFK .. v jeho případě je možné cokoli

Huska píše:Hyri píše:JFK mi tvrdil ze ma na jeho 530D samosvor.
jako kdyby jsi neznal JFK .. v jeho případě je možné cokolitřeba coupe e39 tak bych věřil že ho bude mít
Proč by nemohl mít E39 coupé?

http://famousbmw.autofun.cz/index.php?p=3551
Jestli o nejakem vis,tak se domluvime po SZ,jinak mam jeden na EBAY.DE a chce za nej 500euro. Mas neco levnejsiho??? Popripade v Cechach ( kvuli porovnani,jestli ho napasuju do E-38)Kamil328i píše:Hyri píše:JFK mi tvrdil ze ma na jeho 530D samosvor.
Tak ještě že netvrdil že ho má na přední nápravě...![]()
Jinak já bych o jednom diffu z M5 věděl.
Kdyby nekdo zatouzil po diffu na svou e-39 z M5,tak jsem nasel zajimave stanky,kde to resili a vyresili http://74.125.43.100/translate_c?hl=cs& ... LcY66chB_w

Huska píše:Hyri píše:JFK mi tvrdil ze ma na jeho 530D samosvor.
jako kdyby jsi neznal JFK .. v jeho případě je možné cokolitřeba coupe e39 tak bych věřil že ho bude mít
Asi vychazel z toho samyho, jako pred casem ja, ....nejspis videl napis sperre, coz nekterejm typum lidi vcetne me zatemnuje/zatemnovalo mozek ... jde o klasickej blud

- Přílohy
-
- wtf.jpg (86.07 KiB) Zobrazeno 320 x
medvidek píše:Ja nemam asc,ale dsc a M5 ma taky dsc,tak v cem by mel byt problem???magic píše:hele.. mam za to že mi někdo řikal, že když ma auto ASC atd.. tak nemůže mít SVOR, že se to nějak pře a nemůže to spolu fungovat, ale nevim co je na tom pravdy a jak je to u M5
ty máš jako DSC a svor? a rok?
-
- Kontaktovat uživatele:
Dally píše:Jediná E39 se LSD (Limited Slip Differential) je M5, poměr tuším 3.15. Má ho a ASC/DSC (po liftu) samozřejmě taky.
Jj,bohužel,jediný,co jsem zjistil a před tím nevěděl,že do 540-tek se sériově dával diff s poměrem 2,86,ale v lepší výbavě sport se dával se stejným poměrem jako u M5,tj. 3.15,ale samo bez svoru!Ale i tak by to stálo za to sehnat,kua,bylo by o něco větší zrychlení,akorát,kolik by to tak koštovalo a kde to sehnat,to bude asi hodně blbě sehnatelný zboží?!

Jak je napsano v tom vlakne na Bimmerforums, snadno jde samosvor jenom do manualniho sestikvaltu. Samosvor z M5 je delsi nez normalni samosvor a automaticka prevodovka je taky jinak dlouha nez manualni, takze se musi menit i kardan. A kdyz se na manual da samosvor a kardan z automatu, tak to pasuje.
V podstate je potreba:
LSD z M5, M5 poloosy, nejaky drobnosti ze zadni napravy M5 a kardan z automatu.
V podstate je potreba:
LSD z M5, M5 poloosy, nejaky drobnosti ze zadni napravy M5 a kardan z automatu.