To je právě ono. Pročetl jsem tu snad celý forum. Je tu o nich hooodně. Někdo o nich mluví, že na vodě nic moc... Tady zase, že na vodě jako doma... To je pak těžký si udělat názor
Vesměs ale pozitivní ohlasy. Někdo ale říká, že se sjíždějí nerovnoměrně, že se snadno utrhnou.... Někdo říká opak. To je těžký toto...
A co se týče výdrže? Jak jsou na tom?
Šel bych radši do Goodyear F1 Assymetric, ale podle pneunet.cz vydrží tak 15 000 km. Což mi příjde za ty prachy jako dooost málo.
Nevím přesně kolik na ně najel ale +/- 30 000km a nějakej vzorek tam ještě byl...
15tkm??? Ta k to je pitchovina-to víc vydrží zimní, se kterejma se jezdí přes leto... ono to chce mít taky v pohodě tlumiče,geošku s autem negumovat a nežezat zatáčky. Brácha má GY na Passatu. Maj odkrouceno 60tkm a vzorek něco pod 2mm
Být tebou tak se nebojím a jdu do toho. Buď se spálíš a nebo budeš šťastnej... Jiná možnost není.
Mě plno lidí říkalo: Pirelli na p*** a plno lidí zase že jsou super... To si holt nevybereš.
měl jsem je dvě léta na golfu a můj názor: nebyly špatný, ale jsou hlučnější a odvod vody nebyl zrovna ideální, ale za tu cenu jsou fajn a na autě dobře vypadají
Chci si taky koupit nové pneu,ale nemůžu se rozhodnou jaký.Chtěl bych sportovnějšího charakteru,nevadí mi,že půjdou za sezonu do háje,ale aby dobře seděly v zatáčkách.Poradíte někdo?
Michall píše:Chci si taky koupit nové pneu,ale nemůžu se rozhodnou jaký.Chtěl bych sportovnějšího charakteru,nevadí mi,že půjdou za sezonu do háje,ale aby dobře seděly v zatáčkách.Poradíte někdo?
Tak co jsem koukal na testy, tak tyhle jsou dobrý. Nebo taky GoodYear Asymmetric... Ale já jsem na GoodYearky
Michall píše:Chci si taky koupit nové pneu,ale nemůžu se rozhodnou jaký.Chtěl bych sportovnějšího charakteru,nevadí mi,že půjdou za sezonu do háje,ale aby dobře seděly v zatáčkách.Poradíte někdo?
Tak jsem se ptal na diskutované pneumatiky, protože jsou v hodně shopech nedostupné. Bylo mi řečeno, že se už možná vyrábět nebudou, protože maj nějaký nectnosti. Jako, že hučí ve vyšších rychlostech apod. A prej jsou jejich nástupce právě Asymmetriky Tak je asi koupim dokud jsou...