Tak to čumím, u E30 kupé jsem tžo tak nějak bral ale u E36 a sedanu to musí bejt nějakej domácí vylepšovák (nepovedl se šíbr tak hodil hned celou střechu).
Actual: E46 325Ci ///M by Sejček 2002
Ex: E46 330d touring Mpaket 2003
Ex: E36 328i cabrio Mpaket 1994
Ex: E36 318is coupe 1994
Ex: E30 318i sedan 1991
sejcek píše:Tak to čumím, u E30 kupé jsem tžo tak nějak bral ale u E36 a sedanu to musí bejt nějakej domácí vylepšovák (nepovedl se šíbr tak hodil hned celou střechu).
:D:D ... ale s tou tuhostí a tak by mě to fakt zajímalo taky
když sem byl ve Francii tak sem v takovéto úpravě viděl nespočet aut do kterých bych to vůbec neřeknul...francouzům se toto docela líbí podle počtu těchto úprav...osobně sem ale takto upravenou e26 neviděl...jenom e30 jak už tady byla řeč..
Ve starsim katalogu jsem nasel toto:" Slo o prestavbu charakteristickou zachovanim puvodniho ramu dveri a strechy (krome zade) z duvodu tuhosti a bezpecnosti. Plateny stresni dil,jakoz i jeho pevnou nahradu,lze vozit v zavazadlovem prostoru. Vyrobky Baur jsou autorizovany a garantovany BMW".
Takze by to mela byt celkem kvalitni uprava,tak jako ostatni jsem v Cechach zadnyho Baura nevidel.Delali to na vsechny motorizace krome M3.Jinac tu mas adresu: (internetovou bohuzel neznam)
Baur GmbH
Poststrasse 40-66
70190 Stuttgart