Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

TV a DVD

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Aclaim

#1 Příspěvek od Aclaim »

Potřebuji poradit jak naladit TV v mém autě - E46 330Ci s navi Professional. Jde mi tam naladit pouze ČT 1, ostatní nejde buď vůbec, nebo bez zvuku. Také by mě zajímalo, za jakých okolností tohle přehrává DVD. Předem díky za pomoc.
Aclaim

#2 Příspěvek od Aclaim »

Nikdo nic???!!!
Maxx

#3 Příspěvek od Maxx »

Čo sa týka DVD tak neviem. Ale s tým zvukom máš iba jediný problém a to je zvuková norma. Norma by sa mala ujednotiť na západnú. To je tá, ktorú používajú súdruhovia z DDR. Mňa skôr zaujíma, či budeme pozerať TV na autách po 2012. Neni som si istí, či tie naše plechovky budú zvládať digitálne vysielanie.

ak chceš pozerať obraz s východným zvukom, tak si musíš nechať domontovať východnú normu. Bežne ju montovali do TV dovezených z Nemecka. Stála 600 SK. Takže asi 500 kč

Tá moja kára dokáže premietať aj počas jazdy. Bolo to auto robené na zakázku, tak pásy, TV, a iné nepoznajú blokovanie.
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#4 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

TV tuner je multiregionální, takže je potřeba v menu televize akorát nastavit Czech. Rep.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
CernyPetr

#5 Příspěvek od CernyPetr »

Mam taky problem se zvukem.

TV jde beze zvuku vzdy a to nezavysle na tom jestli nastavim Czech rep. nebo jakoukoli jinou moznost vcetne zvukovejch (DK, BK, K, I....) + mi nejde zvuk z Audio In. Video In bezi, ale zvuk ne.

Umel by (Vlasto) nekdo poradit cim to muze bejt? Diky
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#6 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

CernyPetr píše:Mam taky problem se zvukem.

TV jde beze zvuku vzdy a to nezavysle na tom jestli nastavim Czech rep. nebo jakoukoli jinou moznost vcetne zvukovejch (DK, BK, K, I....) + mi nejde zvuk z Audio In. Video In bezi, ale zvuk ne.

Umel by (Vlasto) nekdo poradit cim to muze bejt? Diky

Zřejmě nemáš zapojenej kabel z TV tuneru do konektoru (kostky) na rádiu. Zkusím někde mrknout, jak to má bejt zapojený.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
CernyPetr

#7 Příspěvek od CernyPetr »

Diky.

Myslim, ze predemnou se v tom nikdo nerejpal.
Odpovědět