Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
tak jedu s 5kou na hory :)
-
-
buď v klidu, teď sme tam s pětkou byli a díky šikovnému řidiči za volantem a skvělým navigátorem na sedačce smrti jsme dojeli v pořádku domů. Ale pozor! Blbců v provozu bylo dnes víc než bychom si přáli. Nejezdit do VIP špindlu! Rada č. 1. Nedodržovat 5okm/hod v obcích rada č.2. V případě nerespektovaní našich dopručení= jistásmrt. Tu ale nikomu na nový rok nepřejeme. Přátelele bmw clubu jezděte obezřetně a blbce bez váhání předjíždějte!!! Besip přeje štastnou cestu.... A pardon, protože to píše navigátor, tedy ženská...
mike_prague píše:takže čekejte v sekci "díly" nějaký novej příspěvek))

E46 330D Touring FL 2004 Individual
Ex Honda Integra Type R
Ex Škoda Fabia 1.4 Mpi
Ex Škoda Rapid 135
Ex Honda Integra Type R
Ex Škoda Fabia 1.4 Mpi
Ex Škoda Rapid 135
-
Kristepane, sem si ani nevšim, že moje stará psala na přednovoroční pitce příspěvky na bmwforum v půl šestý ráno .. soráč
jinak fakt že sme dojeli do špindlu a zpátky bez řetězů a naprosto bez problémů, takže neni čeho se bát, jen je potřeba dbát opatrnosti. Nejhorší jsou namachrovanci s 4x4 který si myslej, že jim čtyřkolka zaručí nesmrtelnost, dole pod špindlem někdo rozsekal mercedes ML a přímo ve špindlu jsem viděl nabořený 530xd a xsaru picasso ..

-
Ja som bol s 535i na horach teraz a teda dala si pusinku so zvodidlami predkom a hned nato potom aj zadkom:)) Ale tak blbol som s vypnutym ASC na uplne zasnezenej a bohom zabudnutej okreske, bola to parada. Esteze to bola manualova osklivka a automatova kraska zatial spinkala doma pekne:)))
Nechapal som kde vsade som s tym vysiel, nove zimne wintersporty + samosvor a vyskriabal som sa vsade, co ma celkom prekvapilo tak aj oboch kamosov s E36 328i coupe som nechal dost za sebou v jazde do zasnezeneho kopca aj ked mali tiez nove zimace a samosvory s este vacsou svornostou jak ja dokonca:))) .
Nechapal som kde vsade som s tym vysiel, nove zimne wintersporty + samosvor a vyskriabal som sa vsade, co ma celkom prekvapilo tak aj oboch kamosov s E36 328i coupe som nechal dost za sebou v jazde do zasnezeneho kopca aj ked mali tiez nove zimace a samosvory s este vacsou svornostou jak ja dokonca:))) .
Taky se přidám se zkušeností s E39 na horách, který jsem se tak trochu bál. Nakonec bylo ale všechno v nejlepším pořádku, ASC sice mělo pernej den, ale nezaznamenal jsem jedinej problém, kde bych si nebyl jistej. Asi hodně udělali i nový zimáky, protože i v bohem zapomenutý vesnici v Jizerkách, kde se solit nesmí a po štěrku ani památky jsem jel sice pomalu, ale pořád s jistotou. Fakt mě to překvapilo kam všude se s tim dostanu a trochu tý škodolibosti jsem si užíval, když jsem míjel ty nešťastný předkonáhonáře, který museli couvat, protože se ani nerozjeli
Jo, a s vypnutam ASC mě to už párkrát pěkně vyškolilo, ale zatím to vždycky dobře dopadlo.
Takže všem přeju spoustu zábavy na sněhu se štastným návratem domů.

Jo, a s vypnutam ASC mě to už párkrát pěkně vyškolilo, ale zatím to vždycky dobře dopadlo.
Takže všem přeju spoustu zábavy na sněhu se štastným návratem domů.
-
- Kontaktovat uživatele:
Take jsem nekolikrat otestoval auto v ceskejch horach, a vse dopadlo dobre.
Asi nejlepsi byl vyjezd na Horni Misecky - uklouzana ouzka silnice, automat, ASC svitilo trvale, plyn skoro do podlahy.... ani jsem nepotreboval retezy
)
Cesky hory jsou fakt supr na trenovani zimniho jezdeni, udrzba silnic nam dela spoustu trenovaci plochy
Uz se tesim na vikend, jedu do Alp, tam si asi moc zabavy pri rizeni neuziju, vsechno bude protazene, prosolene... trochu nuda
Preju vsem hodne uspesnejch jizd bez kolizi.
Asi nejlepsi byl vyjezd na Horni Misecky - uklouzana ouzka silnice, automat, ASC svitilo trvale, plyn skoro do podlahy.... ani jsem nepotreboval retezy

Cesky hory jsou fakt supr na trenovani zimniho jezdeni, udrzba silnic nam dela spoustu trenovaci plochy

Uz se tesim na vikend, jedu do Alp, tam si asi moc zabavy pri rizeni neuziju, vsechno bude protazene, prosolene... trochu nuda

Preju vsem hodne uspesnejch jizd bez kolizi.