Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jakou sedmu mám koupit??????????
-
- Klubové ID: 1829
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny fandy BMW. Předem bych chtěl říci , že mám za sebou už 4 auta značky audi, ale postupem času jsme začal prahnout po BMW řady 7. Nejsu milonááár -)) takže max do roku 1999. Poradte mi jaký motor je v poměru výkon-náklady nejrozumnější. Asi to tu rádi neslyšíte, ale rád bych tam pak narval LPG. Tak předem děkuji za všechny rady !!!!
Admin edit:
Přesunuto.
Zakládej topicy do správných sekcí. Viz pravidla pro tuto sekci!
Admin edit:
Přesunuto.
Zakládej topicy do správných sekcí. Viz pravidla pro tuto sekci!
-
- Klubové ID: 2253
- Kontaktovat uživatele:
no nevím jak ale Pokud chceš E38 tak já jsem jel ve všech motorizacích a pokud je člověk náročnější tak nebrat 2.8i a 2.5TDS . pokud je mu to jedno a není žádný závodník tak může i tyto ale E38 je opravdu dobré auto.12ti válec jede super zase žere víc než 8mička ta je dobrá jakýkoli obsah a spotřeba vždy kolem 13-14l Kdo jezdí za méně tak kecá nebo je to důchodce
všechny 8mi válce jedou 250km hod

nejlepší asi bude 740...min r 99. Facelift. ... spotřeba to se tady o tom píše pořád............Dá se za 30......dá se za 10.....
A LPG při dnešní ceně benzínu.......nevííím...no....na LPG je výkon někde jinde...
takže 740..... nebo pokud chceš fakt letadlo...tak 750....je to motor zase někde jinde.... Je to vše o penězích...

A LPG při dnešní ceně benzínu.......nevííím...no....na LPG je výkon někde jinde...
takže 740..... nebo pokud chceš fakt letadlo...tak 750....je to motor zase někde jinde.... Je to vše o penězích...
-
- Klubové ID: 166
- Kontaktovat uživatele:
o tom s tim vykonem na LPG bych nesouhlasil....na dobre odladenem plynu to jezdi hodne podobnegogoho píše:nejlepší asi bude 740...min r 99. Facelift. ... spotřeba to se tady o tom píše pořád............Dá se za 30......dá se za 10.....![]()

-
Jawak
- Člen Klubu
- Klubové ID: 125
- Kontaktovat uživatele:
V12 má nejkultivovanější chod ze všech motorů co jsem kdy zažil, motor není absolutně slyšet, což je občas o ničem, ale spotřeba teď když mrzne tak kolem 15ti (kombinovaná spotřeba dle BC).Ivo píše:12ti válec jede super zase žere víc než 8mička
Když jedu jako extra klobouk tak jsem jel dálku cca 1000km spotřeba 10-11, ale V12 není na denní hrkání po městě ani na krátké trasy do 20km, to fakt ne
12valcek ma svoje vyhody, ale tiey to co to stoji 
Ale ako bolo povedane v jednej beckovej kriminalke na margo 12valca, ten pocit a relax je na nezaplatenie, ja ked sa idem povozit nic ma netrapi, vsetky starosti su ta tam
Zvucik je velmi kultivovany, tak som ho trosku doladil aspon KN vlozkami
Ale najlepsia alternativa bude zrejme 740, ide ako V12, a ma lepsiu spotrebu

Ale ako bolo povedane v jednej beckovej kriminalke na margo 12valca, ten pocit a relax je na nezaplatenie, ja ked sa idem povozit nic ma netrapi, vsetky starosti su ta tam

Zvucik je velmi kultivovany, tak som ho trosku doladil aspon KN vlozkami

Ale najlepsia alternativa bude zrejme 740, ide ako V12, a ma lepsiu spotrebu