jeden odsud to kupoval,a byl spokojenej!pry kvalita super!a uz to tu bylo jak rikaji,tak to zkus pohledat pokud to uz nesmazli,tam o tom psalo hodne lidi!
Jo, vypadá to pěkně, ale u mé e-39 už mi svítí od výrobce..
Samozřejmě ji osvětlují světýlka ve stropě. Ale tak ladně tmavě oranžově..
Spíše je to o jemném svícení na střední panel.
Jinak svítící řadička mi přijde docela kravina. Koukáte někdo na řadící páku, když řadíte?
Nebo v čom je skvost?
Aha.. Tak to jo no.. Vzhledem k tomu, že jsem s prdelkou 17 let a zná mě víc, než svoje boty.., tak podsvícenou řadičkou asi moc neoslním.. Nikoho jiného nevozím, vyjímečně nějakého souseda, ale toho oslňovat vůbec nemíním..
Maxiczech píše:Aha.. Tak to jo no.. Vzhledem k tomu, že jsem s prdelkou 17 let a zná mě víc, než svoje boty.., tak podsvícenou řadičkou asi moc neoslním.. Nikoho jiného nevozím, vyjímečně nějakého souseda, ale toho oslňovat vůbec nemíním..
kazdej neni jako ty, ja vozim kde koho a klidne bych je oslnoval, je to take hezke spestreni, kdyz se ve 260 na dalnici nudis pri tempomatu a otaceni ukazovackem volantem
si to vyrobte, je to na par minut a efekt super... ja si to delal do e34 a cool... Jinak ty radicky viz vejs sou hnusny jak prdel.... origo je origo...