Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Pant dveří u báwa?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Serifus

#1 Příspěvek od Serifus »

Zdravím! Dveře jsou na pantech a navíc jsou zajištěny takovou tyčkou, která ochraňuje před vyvrácením dvěří a zároveň brání jejich zavírání. Prostě je drží otevřené. Bývá na 2 polohy.

Tahle tyčka je připavněna k rámu dveří nějakým čepem, či snad nýtem. A právě tento nýt mi u jedněch dveří chybí. Nevíte, co je to za součástku? Nacpal jsem tam šroub, ale není to ono :roll: Furt to tam rumpluje :x Případně, nemáte to někdo? Nebo kde sehnat takovou malou blbost? 8O
JIP

#2 Příspěvek od JIP »

Dal bych tam šroub stejného průměru jako je díra (teď ho máš zřejmě menší, proto to rumplování) a jemně bych ho dotáhl+zakontroval druhou matkou...žádná velká věda a funkce schodná s čepem... :idea:
Serifus

#3 Příspěvek od Serifus »

JIP píše:Dal bych tam šroub stejného průměru jako je díra (teď ho máš zřejmě menší, proto to rumplování) a jemně bych ho dotáhl+zakontroval druhou matkou...žádná velká věda a funkce schodná s čepem... :idea:
Mě tam ale matka nejde utáhnout. Větší šroub tam nedám, páč se mu ta hlava tam nevejde a ojebal bych to okolo. Stejně tak ta matka... Prostě s ní nejde otáčet. Je to v okolí fakt hodně na těsno :?
JIP

#4 Příspěvek od JIP »

Ráno na to mrknu a zkusím něco vymyslet...zatím mě napadá imbus a malá ráčna...
Serifus

#5 Příspěvek od Serifus »

Zkusím se zeptat ve Škoda dílech. Třeba je to stejný...
HAMANN
Klubové ID: 1188

#6 Příspěvek od HAMANN »

Serifus píše:Zkusím se zeptat ve Škoda dílech. Třeba je to stejný...
Hosi co to tu resite???? Je to aretacni sroub a asi pred pul rokem jsem ho kupoval v BMW asi za 50kc, nevim ted uz presne.......... Very Happy !
Player1
Klubové ID: 754
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Player1 »

Přesně tak. Každou malou kokotinku na auto seženeš v BMW úplně stejně jak třeba rohlíky v pekárně :lol:
Odpovědět