Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

jaká je nejlepší SPZ pro M5 ?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
patriot
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od patriot »

MartyE30 píše:
patriot píše:
BALI píše:[quote="Slid"][quote="patriot"][quote="srle"]ono staci mit status invalidy a mate kartu. znam jednoho manika. nic mu neni,
teda nic co by se dalo nejak vypozorovat, ale je legalni invalida a ma kartu a ferrari f430

Stačí být jen "postižený" a máš jí ( moje e39) :wink: Tohle rozhodně neodsuzuji. A R.Ztu mám normální, žádnou VIP :wink:

To myslíš vážně? Opravdu to je tvoje auto? By mě zajímalo jak si udělal zdravotní testy u policie a sloužíš, když jsi vlastně mrzák?Pokud to není teda prdel, co si sem dal....
každej přece ví že on má papíry na hlavu :lol: :P[/quote]

Hmm a na co je máš ty, ty chytrolíne ?? :lol: Na ruce ?? :mad: A víš co, nebere si mě do huby, ano ... :mad: :mad:
Já si tě taky nevšímám, zatím ... :twisted:[/quote]

Ty si fakt ko.ot. Ty tady dáš fotky svého auta s kryplem za oknem a pak se divíš, že to je lidem divný, když si příslušník. Nevím, jestli si tím honíš pinďoura nebo co si nám tady všem normálním chtěl dokázat. :roll:[/quote]

Ale ty rozhodně normální nejsi ... :lol: Uže jsem tě tolikrát žádal, ať si mne nevšímáš, tyhle moudra si můžeš zvracet tak max. na e30 klubu... Já tě ignoruji, o to samé žádám i tebe, děkuji. Pro mě si hlupák a jako hlupák i umřeš :!:

Znovu a naposled (hlavně pro tebe, hlupáčku), opakuji, že jsem nikdy nenapsal, že toho "krypla" používám, nebo že jej vozím za sklem .. atd.
Pouze jsem napsal, že jsem "postižený" BMW mánií, nic víc. Je to tak těžký pochopit ?? Dej mi ten nejhezčí vánoční dárek co mohu dostat a přestaň mě citovat a začni mě ignorovat, uděláš mi tím obrovskou radost. Já si tě taky nevšímám, o to samé žádám i tebe, děkuji.
Jedno dítě a jak mě nasere :mad:
bergos Člen Klubu
Člen Klubu

#42 Příspěvek od bergos Člen Klubu »

trochu to tady odlehčíme...

Dobrý značky mají v litvě. :wink:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
cabal
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od cabal »

taktéž nesouhlasím se sociálním přístupem patriota vůdči společnosti a jeho modrou "fiktivní" kartou, ale je to jeho vizitka a jeho věc. Pomáhat a ....
Fipo

#44 Příspěvek od Fipo »

radši budu stokrát denně nadávat za to že někdo stojí neprávem na ivalidovi, že se chlubí tím čím není, než abych jednoho dne zjistil, že bez tohoto povolení nebudu moct nadále "normálně" žít...

všichni kdo to jen ojebávají tak by jsi měli šáhnout do svědomí

a nelze srovnávat SPZ a kartičku pro invalidy

je fakt že ten obrázek z první stránky má něco do sebe :lol: ale nezbývá nic jiného než to vyfotit, zakroutit hlavou a popřát pánovi, aby to doopravdy nikdy potřebovat nemusel...
BMWPower
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od BMWPower »

Ten kdo je tělesně postiženej má legálně kartu a opravdu ji potřebuje tak má můj soucit...Tito lidé mají za oknem kartu vyznačující invaliditu...

...A ti lidé co jsou tělesné úplně zdravý ale jsou holt na palici či jinak mentálně zaostalí a pouze z důvodu známosti vlastní tuhle kartu, kterou vlastně nepotřebují a jenom hází špatné jméno těm co se v běžném životě bez ní neobejdou. Ti holt za oknem mají tzv. kriplbillboard, který označuje, že takový člověk je total mentál. A podle stylu parkování či auta se dá lehce poznat s kým máme tu čest...

:mad:
Lolita

#46 Příspěvek od Lolita »

MattyX píše:
kavanda píše:
Lolita píše:[quote="MattyX"]jak rika huska, u me pred barakem jsou tri fleky pro inavalidi...tem lidem nic neni (na oko) ale kazdej ma parkovaci misto o sirce 4metry(mozna vic nvm...) kvuli tomu aby si jim dobre vystupovalo kvuli vozicku na kterej je to normovany...takze tri vozeckari zaberou misto pro pet aut... to by me tak nesralo ale kdyz uz zije clovek na preautovanym sidlisti tak kazdej flek dobrej !
Me spis serou obecne ty modreni pidimista, az tak, ze kdyz ot zvrona jde tak naprotest parkuju pres dve. No pro tebe jsem hovado.

se sedmou jedině přes dvě místa :lol: já jsem měl micu sigma a taky u obchodňáků přes dvě místa,protože se mi nejednou stalo,že jsem musel do auta druhýma dveřma.

jedna vec je mit velky auto,druhe vec je invalida...sam ma tranzita T350 a ver ze vim co je to parkovat pres dve mista...bavim se ohledne tech invalidu ze nemaji vozicek ale maji fleka jako kdyby ten vozicek meli pro snadnejsi nastupovani a zlikvidoujou svym mistem ty ostatni...vytahnu asai fotak a vyfotim ti to :-D[/quote]Ja mam vposledni dobe asi stesti na urady, ale u nas, kde neni skoro zadneho fleka - okraj centra Brna. Dostala pani co ma fakt problemy s nohama a ma berle vyhrazeny misto ... normalni velikost jako maj vsichni ostatni.
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od MattyX Moderátor »

tak jako pokud ten clovek to misto potrebuje proc ne propanajana,at ma zivot jednodussi me to zili netrha,ale treba tady ti "pacienti" u nas na ulici papiry pres znamy tak to bych kopal do prd*** ...
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Boriss23

#48 Příspěvek od Boriss23 »

bergos píše:trochu to tady odlehčíme...

Dobrý značky mají v litvě. :wink:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Ja to odlehcim jeste vic ..to jsou ale Lotyssky znacky... :P
nicoczech
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od nicoczech »

No s těma spz to je vcelku jednoduchý peníze nebo známej, ale ta proktekce je k breku no, taky bych rád něco pěknýho třeba 318 nebo něco také. No a co se týká těch postiženejch, tak je to humus jak frajerka 25 letá vyleze z X5tky a opravdu jí nic neni. Ale auto které má postiženej se pozná jednoduše, buď je to nějaká okopaná stará schaade nebo něco jinýho hodně starýho...
lospiratos
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od lospiratos »

na tech spztach nevidim nic spatnyho pokut na to clovek ma a ma jak si to udelat tak prosim .... nijak me to nevadi ,ani nesere... invalidni karticky ne treba rozebirat, myslim si ze tady rozebirate uplne dany veci ,pozastavujete se tady nad vecma ktery jsou dany nepotrebujou komentar ani nejakej rozbor....

ja treba mam karticku od babicky a ,,zneuzivam" ji , v praci na letisti na parkovisti cely 1. podlaží je vyhrazeno pro ,,retardy" jelikož se jedna o zamestnanecky park house , neznam tam jedinyho invalidu , no takze to tam seru hlava nehlava, s kartickou pro jistotu aby me nikdo nevyprudil..
je tam uplne prazdno parkuju tam sam , nebo este par strelcu... a zneuzivam toho ale jen proto ze to je proste nesmysl , a vyuziju ji klido i nekde jinde kde se mi bude zdat ze rezervovanych mist pro postizene ci duchodce , presahujou meze zdravýho rozumu :!:
Odpovědět