to je skoda, jinak ale vypada skvele, bourany auto tohodle typu bych ale nechtel...MattyX píše:tahle fotka je z renocaru brno...stoji tam a je na prodej a byla naborena na predek docela...nekupovat
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Nova M3 - zazitky
- Lion
- Klubové ID: 865
- Kontaktovat uživatele:
Tak zase záleží jak moc bylo bouraný. Jestli jen mírnej tukanec na předek kdy se jen srulovala kapota, prdnul náraznik, světla, chladič a nešlo to do kastle dál, tak pokud je vše profesionálně opravený, tak proč ne.tonnyp2 píše:to je skoda, jinak ale vypada skvele, bourany auto tohodle typu bych ale nechtel...MattyX píše:tahle fotka je z renocaru brno...stoji tam a je na prodej a byla naborena na predek docela...nekupovat

BTW.: Jinak historii tohodle bělouška bohužel neznám, tak nevím jak na tom při té údajné bouračce byl.

-
- Moderátor
- Klubové ID: 1778
- Kontaktovat uživatele:
tag jasne kazda bouracka je pripad od pripadu jen vim ze bylo tuknuty na predek ale jak moc to uz neLion píše:Tak zase záleží jak moc bylo bouraný. Jestli jen mírnej tukanec na předek kdy se jen srulovala kapota, prdnul náraznik, světla, chladič a nešlo to do kastle dál, tak pokud je vše profesionálně opravený, tak proč ne.tonnyp2 píše:to je skoda, jinak ale vypada skvele, bourany auto tohodle typu bych ale nechtel...MattyX píše:tahle fotka je z renocaru brno...stoji tam a je na prodej a byla naborena na predek docela...nekupovat![]()
BTW.: Jinak historii tohodle bělouška bohužel neznám, tak nevím jak na tom při té údajné bouračce byl.

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
no jo, ale ono tam nejde až tak o to, jestli sedí díly, nerezne kastla atd. tam jde hlavně o to, že jsou totálně porušené deformační zóny a v případě další havárky to auto a potažmo ty dopadneš o poznání hůře. min. týden jsem zrovna viděl na discovery srovnání dvou Focusů, jeden opravená bouračka a druhej nebouranej, auta byli úplně stejný, stejnej rok výroby a výbava. auta vzali a poslali je proti sobě cca 50km/h a výsledek byl dobře vidět, opravovaný Focus dal řidiči malou šanci na život hlavně v části nohou...
Na tom neco je, nemas prosimte odkaz na to video? Na youtube se mi to nepodarilo najit:( Dikyfredy píše:no jo, ale ono tam nejde až tak o to, jestli sedí díly, nerezne kastla atd. tam jde hlavně o to, že jsou totálně porušené deformační zóny a v případě další havárky to auto a potažmo ty dopadneš o poznání hůře. min. týden jsem zrovna viděl na discovery srovnání dvou Focusů, jeden opravená bouračka a druhej nebouranej, auta byli úplně stejný, stejnej rok výroby a výbava. auta vzali a poslali je proti sobě cca 50km/h a výsledek byl dobře vidět, opravovaný Focus dal řidiči malou šanci na život hlavně v části nohou...
Tomuhle rikam crashtest BMWmathias22 píše:taky by me to celkem zajimalo!a nejake videa s crash testama s bmw?Pacey píše:to video bych taky rad videl...
odkazy?

http://www.sportovnivozy.cz/index.php?i ... Zobraz=vse
-
- Kontaktovat uživatele:
Tomuhle rikam crashtest BMW
http://www.sportovnivozy.cz/index.php?i ... Zobraz=vse[/quote]
Když jsem viděl tyhle fotky prvně tak jsem hodně nechápal

http://www.sportovnivozy.cz/index.php?i ... Zobraz=vse[/quote]
Když jsem viděl tyhle fotky prvně tak jsem hodně nechápal