Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
730D vs. A8
Mate nekdo zkusenosti, jak je to s komfortem a pripadne pocity z jizdy mezi BMW 730D (rv. 2003 +) a A8 3.0TDI (rv. 2003+)? Jde uz o soucasne modely (kdyz neberu novou 7er).
Jel jsem v A6 3l TDI a neprislo mi to moc pohodlne nejak ... vsichni mi tvrdi, ze A8 je dokonalejsi, ale nemam moznost se svest. Tak samo v predposledni 7er... takze jestli mate neco nekdo do kotle, tak se s tim...dekuji
Jel jsem v A6 3l TDI a neprislo mi to moc pohodlne nejak ... vsichni mi tvrdi, ze A8 je dokonalejsi, ale nemam moznost se svest. Tak samo v predposledni 7er... takze jestli mate neco nekdo do kotle, tak se s tim...dekuji
Yngwie píše:Mate nekdo zkusenosti, jak je to s komfortem a pripadne pocity z jizdy mezi BMW 730D (rv. 2003 +) a A8 3.0TDI (rv. 2003+)? Jde uz o soucasne modely (kdyz neberu novou 7er).
pokud prahneš po středověkém automatu s prodlevami v řazení a řachtajícím motoru, který je slyšet uvnitř limuzíny tak si kup Audi
-
Diablo330Ci píše:Jinak co Lexus ten ne e?
Nemám rád auta, který jsou ve fall outu při každým pokusu o trochu sportovnější jízdu.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
myslim ze do tej A8 osmy by se spis hodila ta 4.2 tdi ... nevim kolik ma tiprtonic od audi modifikaci ale ta posledni by nemusela byt marna,zalezi co od toho chces no 

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
kosh píše:Yngwie píše:Mate nekdo zkusenosti, jak je to s komfortem a pripadne pocity z jizdy mezi BMW 730D (rv. 2003 +) a A8 3.0TDI (rv. 2003+)? Jde uz o soucasne modely (kdyz neberu novou 7er).
pokud prahneš po středověkém automatu s prodlevami v řazení a řachtajícím motoru, který je slyšet uvnitř limuzíny tak si kup Audi
Pendluju prilis casto ova-brno-pha a se svym autem jsem vyrizeny ... k cemu mi mi jsou 18" a super podvozek od bilsteinu, kdyz nemuzu jet kudlu ... obcas je v nekterych usecich fakt neprijemne...
Libi se mi nova sedma, ale to si jaksi budu jeste muset nejaky ten rok pockat, nez na ni bude...a sluzebniho lagunu jsem vratil, tim odmitam jezdit ...strasna sracka ... tak mam tak rozpocet nekde na predposledni 730D, jen si rikam, jestli to quatro neni bezpecnejsi na nasich tankodromech ...
MattyX píše:myslim ze do tej A8 osmy by se spis hodila ta 4.2 tdi ... nevim kolik ma tiprtonic od audi modifikaci ale ta posledni by nemusela byt marna,zalezi co od toho chces no
Ja bych si dal i 750ku nebo 4.2 benal, ale musim drzet naklady na cesty v rozumnych mezich:) ... rikal jsem si ze trilitr v dieslu bude stacit.
-
- Kontaktovat uživatele: