Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

BMW 330xd facelift - autoweb

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Yngwie

#1 Příspěvek od Yngwie »

Co rikate na toho diesloveho brouka :D ... po faceliftu se mi mi v cerne opravdu libi.

http://www.autoweb.cz/autoweb-tv/bmw-33 ... tml?id=287
Tehu
Klubové ID: 1770

#2 Příspěvek od Tehu »

jj uz jsem videl 8O prekrasnej a hlavne byt v touringu tak je to jeden z mych dalsich snu na ktere si rad pockam ... :-) ten motor uz musi byt tuplem narez :wink:
Yngwie

#3 Příspěvek od Yngwie »

Tehu píše:jj uz jsem videl 8O prekrasnej a hlavne byt v touringu tak je to jeden z mych dalsich snu na ktere si rad pockam ... :-) ten motor uz musi byt tuplem narez :wink:
Tomu rikam idealni kompromis mezi spotrebou, vykonem, 4kolou a image ... quatro se muze jit vys*at :D ... jen ta cena...to leda tak na odpisovani ve firme.
Tehu
Klubové ID: 1770

#4 Příspěvek od Tehu »

Yngwie píše:
Tehu píše:jj uz jsem videl 8O prekrasnej a hlavne byt v touringu tak je to jeden z mych dalsich snu na ktere si rad pockam ... :-) ten motor uz musi byt tuplem narez :wink:
Tomu rikam idealni kompromis mezi spotrebou, vykonem, 4kolou a image ... quatro se muze jit vys*at :D ... jen ta cena...to leda tak na odpisovani ve firme.
jj leda tak nebo jednou jako 5ti lety auto :-D
arkadiel
Klubové ID: 609

#5 Příspěvek od arkadiel »

Pěknej

Citlivější řízení a zrychlení pod 6s, lepší než u zadokolky, i když čtyřkolka je těžší o X-Drive zní zajímavě.
Odpovědět