Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Angel eyes E36
-
- Klubové ID: 1756
já ty chromové depa mám na autě, už jsem to s tím koupil, ve tmě super, kroužky pohoda (není to origo ale jde to) a tím že je to chrom tak to nevypadá nejlépe, ale kdo neví že to tam nepatří tak chválí, e38 taky mohla mít chromový vnitřek světel, taky se mi to nelíbilo ale bylo to originál, naopak v e46 se mi to líbí a je to taky originál....
ale jak tu bylo psáno, origo čočka plus CCFL-žluté kroužky vypadá nejlée a nejvíc "originálně"
ale jak tu bylo psáno, origo čočka plus CCFL-žluté kroužky vypadá nejlée a nejvíc "originálně"
-
- Kontaktovat uživatele:
a ty jsi je bral od tech slovaku?vyjde to tam na nejakych 5 litru,tady v cesku sem je nasel za 6!kolik vyjde postovne ze slovenska?nevite?MadMaxII píše:To je zajimavy ze v normalnim obchode stoji DEPA 4,5-7k a vzhledove jsou na tom srovnatelne s ZKW, Bosh ci HELLA, rozhodne to nekazi vzhled auta.mirda2 píše:depo na bmw nepatri je to shit jak prase proto je to tak levny, pouze ZKW,bosch,HELLA tam maj bejt
DEPA z tech druhovyrobcu patri k tem lepsim, jestli si to nahodou nepletes s JOM, sonar atpdb...
Tady mas DEPA vs sonar atpdb, ty DEPA maji i ty podelne prouzky na sklech:
http://www.angeleyes.sk/116/3/BMW_Predn ... vetla.html
-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
Jako jediný, co bych na depu zatratil, jsou ty křehký plasty. Aktuálně nejlepší zkušenost z druhovýroby mám se světly TYC, je to jako depo, jen:Slid píše:Jako sry, ale moje Depa H7+H7 origo look strčily do kapsy origo Bosch H7+H7 co jsem měl na autě.A jsem rád, že jsem se BOSCH světel zbavil.Kdo má tyhle Depa H7+H7 origo look tak si je chválí.mirda2 píše:depo na bmw nepatri je to shit jak prase proto je to tak levny, pouze ZKW,bosch,HELLA tam maj bejt
1. pro dodatečnou montáž CCFL AE nevhodné, kruhy tam nesednou, vnitřní kruhová sklíčka jsou moc hluboká a po docvaknutí do plastu kroužky rupnou, depo má prostor pro kroužky jako stvořený - drážka před sklíčkem je akorát pro kroužek.
2. TYC má pružné plasty, packa pro uchycení blinkru při montáži jen tak sama od sebe nerupne, to samé při rozborce světla. U Depa stačí odchlípnout packu a odletí.
-
- Klubové ID: 1711
- Kontaktovat uživatele:
Uz je mam objednany, vse pisnu jak to prijde...mathias22 píše: a ty jsi je bral od tech slovaku?vyjde to tam na nejakych 5 litru,tady v cesku sem je nasel za 6!kolik vyjde postovne ze slovenska?nevite?
Podle info by meli byt ty krouzky osvetlene LED diodama, cili ciste teoreticky by meli jit ty modre LEDky vymenit za zlute, jak to prijde dam hned vedet jake jsou moznosti.Pazdi píše:když už tu máme téma o světlech..plánuju pořídit H7 s čočkou...jde o to, esi se dělaj aj bez kroužku...zatím jsem narazil vždycky na depa h7 s čočkou a AE...do čehož se mi moc nechce...bo bych bral bez AE a kroužky tam hodil žlutý
To je pravda mají křehké plasty a musí se na to myslet, ale jak svítíFx píše:Jako jediný, co bych na depu zatratil, jsou ty křehký plasty. Aktuálně nejlepší zkušenost z druhovýroby mám se světly TYC, je to jako depo, jen:Slid píše:Jako sry, ale moje Depa H7+H7 origo look strčily do kapsy origo Bosch H7+H7 co jsem měl na autě.A jsem rád, že jsem se BOSCH světel zbavil.Kdo má tyhle Depa H7+H7 origo look tak si je chválí.mirda2 píše:depo na bmw nepatri je to shit jak prase proto je to tak levny, pouze ZKW,bosch,HELLA tam maj bejt
1. pro dodatečnou montáž CCFL AE nevhodné, kruhy tam nesednou, vnitřní kruhová sklíčka jsou moc hluboká a po docvaknutí do plastu kroužky rupnou, depo má prostor pro kroužky jako stvořený - drážka před sklíčkem je akorát pro kroužek.
2. TYC má pružné plasty, packa pro uchycení blinkru při montáži jen tak sama od sebe nerupne, to samé při rozborce světla. U Depa stačí odchlípnout packu a odletí.

Jinak co je na to pravdy co psal Killca

-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
Pravdy je na tom vše. Bude se jednat o čočkový bixenon s možností vložení do světlometu zepředu. Vzadu je zakončen závitovou tyčí, k parabole je přichycen maticí. Vzorky budu mít začátkem roku... 
Mám na to připravena světla DEPO, takže jak to dořeší, dám vědět
A určitě se to objeví v klubových autech...

Mám na to připravena světla DEPO, takže jak to dořeší, dám vědět

- Killca
- Klubové ID: 1648
tak se koukni jestli ty ledky jsou nejak elektronicky osetreny proti vypaleni ruznymi proudy ktere altik a auto vydava a pokud ne, priprav se kazdy mesic na vymenu diod a pripadne i na to ze ve dne jsou ty ledkovy krouzky takrka neexistujiciMadMaxII píše: Podle info by meli byt ty krouzky osvetlene LED diodama, cili ciste teoreticky by meli jit ty modre LEDky vymenit za zlute, jak to prijde dam hned vedet jake jsou moznosti.
EDIT: hele ted na to koukam poradneji, to jsou snad svetla co si koupil lukys318is a furt se mu smeju ze mu ty kruhy sviti jak umirajici svicka pred sfouknutim

vlevo je matal
a vpravo Killca 

-
- Kontaktovat uživatele:
S LEDkama problem nemam, tam odkud beru tak maji v sobe integrovany stabliky ktery zvladaji 50V na vstupu a porad LEDkam pousteji 12V takze klido muze odejit reg. rele a LEDky to preziji v poho... A maji tam samozrejme i vysoce svitive a za rozumne ceny( http://www.autokap.cz ), ja mam spis strach o to aby nebyli nejak integrovane(nevyndatelne), uvidime az to prijde....Killca píše:tak se koukni jestli ty ledky jsou nejak elektronicky osetreny proti vypaleni ruznymi proudy ktere altik a auto vydava a pokud ne, priprav se kazdy mesic na vymenu diod a pripadne i na to ze ve dne jsou ty ledkovy krouzky takrka neexistujici
EDIT: hele ted na to koukam poradneji, to jsou snad svetla co si koupil lukys318is a furt se mu smeju ze mu ty kruhy sviti jak umirajici svicka pred sfouknutim
-
- Klubové ID: 1463
- Kontaktovat uživatele:
dám vědět někdy příští tejden...mám pořešený od jednoho člověka H7+H7 DEPA s čočkou a AE...moje současný ZKW se moc na xenony nehoděj...tak zkusím alespoň tyhle...když to nebude to, co si představuju, tak to pořeším přes fx, jak bude mít ty čočky, bych je šupnul do origo look dep, k tomu ty čočky a kroužky...uvidíme...každopádně tydle světla mám za super cenu, takže aj kdybych je měl mít jen chvíli, tak je to oukej...hodím je na auto, jak mi příjdou a dám ňáký fotky
-
- Kontaktovat uživatele:
Uvidime az to prijde, DEPA nejsou zadny sragory aby meli neco nedoreseny(jen skoda tech krehcich plastu co radi praskaj, ale zase ta cira optika sviti supr). LED na denni sviceni taky preci vidis pekne i za dne ne?Killca píše:hochu, ze se ti chce nad tim trnout, ja bych se ledek bal i by me sraly ze nesvitej poradne

Prinejhorsim to skonci jako vetsina veci, tj. system DODO(DOdelej DOma) a budu mit holt individualy(i kdybych mel na osmi mistech odbrousit a vylestit v tech sklenenejch krouzkach vstupy pro dalsi LEDky a mit z tech krouzku denaky)...

Ale myslim ze tak daleko to nedojde

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja si myslim ze to nic dramatickeho nebude, dneska delaj LEDky s paticemi do aut a neni nejmensi duvod aby zrovna DEPA delali to osvetleni krouzku nevymenitelne at uz bude zarovkove ci LEDkove(cili kazdej si pak da co se mu bude libit a v jake barve). V kazdym pripade dneska mi je poslali tak snad v sobotu dam vedet jestli jsou v poho...