Peasy píše:jj urco je tam chcu!!!Taky si myslim ze sou pekny, tak diky za radu ty je tam mas taky ne??Vis ono de o to ze tyto sou v celku z toho mam strach!!
tak ono tydle sou v chromu a killca chromový světla imo nemá...jinak chrom je divnej..radějc bych sehnal od DEPA origo look..
ja sem prave odpurcem tehle svetel, blinkr je oddeleny, ale proti gustu zadny disputat, ja mam originalni svetla z fabriky, jen vycisteny a vylesteny a dolepil sem si do nich vybojkovy krouzky, operace za litr
souhlas....světla s blinkrem dohromady sou divný....hlavně ty od sonaru apod...a nejlíp v chrom designu...vím o čem mluvím...bratr je má nabastlený na compactu..
Joke320 píše:podle mě jsou divný origo světla na e36 jasně chrom je hnus ale na tak nadčasový auto čím e36 je jsou hnus i ty originály ale proti gustu....
ted si vyjmenoval vsechno,tak mi rekni co se ti na nem libi hm?
mirda2 píše:depo na bmw nepatri je to shit jak prase proto je to tak levny, pouze ZKW,bosch,HELLA tam maj bejt
To je zajimavy ze v normalnim obchode stoji DEPA 4,5-7k a vzhledove jsou na tom srovnatelne s ZKW, Bosh ci HELLA, rozhodne to nekazi vzhled auta.
DEPA z tech druhovyrobcu patri k tem lepsim, jestli si to nahodou nepletes s JOM, sonar atpdb...
Tady mas DEPA vs sonar atpdb, ty DEPA maji i ty podelne prouzky na sklech:
mirda2 píše:depo na bmw nepatri je to shit jak prase proto je to tak levny, pouze ZKW,bosch,HELLA tam maj bejt
Jako sry, ale moje Depa H7+H7 origo look strčily do kapsy origo Bosch H7+H7 co jsem měl na autě.A jsem rád, že jsem se BOSCH světel zbavil.Kdo má tyhle Depa H7+H7 origo look tak si je chválí.