Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Brzdové destičky
Desky pro BMW dělá většinou Textar nebo Jurid, ale dělají pro ně jiný směsi než do druhovýroby.groom píše:a nebralo BMW treba desky od Bosche?jde mi o to jestli nebudou ty originaly zbytecne drahy...
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Možná na E36, ale třeba na E39 530d jsou přední Jurid a zadní Textar. Stačí kouknout do ETK a taky je to na deskách napsaný.all píše:origo jsou ATE třída kvality A
když koupíš Ate třeba z autokelly, tak je to třída B+ tzn: o malo dřív se sjedou....
Ale ate je prostě origo...
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
-
- Klubové ID: 1018
JJ. řešim tu e36Vlasta píše:Možná na E36, ale třeba na E39 530d jsou přední Jurid a zadní Textar. Stačí kouknout do ETK a taky je to na deskách napsaný.all píše:origo jsou ATE třída kvality A
když koupíš Ate třeba z autokelly, tak je to třída B+ tzn: o malo dřív se sjedou....
Ale ate je prostě origo...
o jinejch nevim ani píp.... takže máš asi pravdu...
Popravdě jsem velice spokojenej s Ate a celkově co lidi zkoušej a nakonec se zase vracej k Ate.... (myšleno zase na E36)
Jinak v E36 je komplet brzdovej systém Ate
-
- Klubové ID: 1018
To fix:matal píše:A třetí berou origo+origo..fix píše:připadá mi že jsou 2 typy lidí:
jedni berou ate + ate (kotouče+desky)
druzí brembo + textar
všichni to svoje vychvalují
Brembo+texar : taky jsme dávali na jedno auto tuhle kombinaci, ale kotouče strašně rychle odešli...cca 30-40tis... sežralo to dvoje desky a nebyl to zrovna pilot co s tim jezdil... ze začátku to šetřil...
Jinak proti Texar brzdovejm destičkám nic nemám jsou taky dost dobré,dávám je na všechno ostatní co neni Bmw

To matal:
musím smutně říct že máš naprostou pravdu, ale né každej má BMW prodejce do 10km...
Kdybych měl,věř mi, že to beru tam....
Takto jsem nucen kupovat jen "originálně" srovnatelné díly za podobnou cenu s využitím slev u mého prodejce n.d.