Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
///M3 a turbokit?
- Storm
Tak s tímhle pánem kamarád taky komunikoval, pak z něj vylezlo,že by byl vlastně první komu to bude montovat a on pokusnýho králíka dělat nikomu nebude..Taky nebyl stavu říci přesnou cenu ani kdo to bude vlastně montovat..
Tady si dovolím komentář, o první polovině tvého příspěvku pochybuji a ta druhá je nesmysl.
Ono to z něj nevylezlo pak, ale hned na začátku, ten web funguje od září tohoto roku a jistě nikdo z vás nečeká, že to prodávájí jako na běžícím páse, navíc ještě v našem malém státě, takže nikdo nemůže čekat několik provedených instalací, během dvou měsíců.
A k té ceně, ta cena je přesná vždy v den zavolání, protože jak jistě všichni víte, kurs dolaru se mnění každý den, takže když někam zavoláš o cenu jednou za týden, bude cena vždycky jiná, to je bez pochyby. A co se týče montáže, to nemůžeš myslet ani vážně, tady v čr je jedinné, výrobcem schválené místo kde se to může montovat.
Tvrzení, že někdo nebude dělat nikomu pokusného králíka, je k smíchu a hodně dětinské, každý jednou z něčím začíná, a vždycky je něco poprvé, nemyslíš ? Navíc tvůj kámoš mněl vzít telefón a zavolat, říct, pánové, pokusného králíka dělat nebudu, co udělal místo toho ?
- Storm
george01 píše:bmwperfomance:výrobcem garantované hodnoty výkonu, které jsou v této kategorii kitů M3 E36 téměř 500 HP se zachováním životnosti motoru
![]()
![]()
![]()
![]()
tak to jsem se zasmal se zachovanim zivotnosti...
No vidíš, ty jsi se zasmál a teď jsi k smíchu ty, kdyby sis aspoň přečetl všechno, né jenom kousek, kdyby jsi se podíval na internetu, věděl bys že dělají kity kolem 1200 Hp, ale tohle není podstatné, nejhorší je, že si ani nepřešteš, nebo nezjistíš, co všechno je v tom kitu a taky na jaký motor se dá takový kit použít, pravděpodobně jsi nabyl dojmu, že existuje kit na motor 1,6i který ti dá 500 HP

Nezapomeň na to, že to nejsou nějaké krámy bastlené někde ve stodole, ty firmy mají nějakou pověst ve státech, oni nepotřebují přesvědčovat nějakého neznalého čecha, který o tom nic neví ! Místo toho nabídnou zjemci něco odskoušeného, individuálního, nepotřebujou si vymýšlet ...
-
- Kontaktovat uživatele:
Storm píše:Tvrzení, že někdo nebude dělat nikomu pokusného králíka, je k smíchu a hodně dětinské, každý jednou z něčím začíná, a vždycky je něco poprvé, nemyslíš ? Navíc tvůj kámoš mněl vzít telefón a zavolat, říct, pánové, pokusného králíka dělat nebudu, co udělal místo toho ?
Co je na tom k smíchu? Co je na tom dětinské???

Storm píše:george01 píše:bmwperfomance:výrobcem garantované hodnoty výkonu, které jsou v této kategorii kitů M3 E36 téměř 500 HP se zachováním životnosti motoru
![]()
![]()
![]()
![]()
tak to jsem se zasmal se zachovanim zivotnosti...
No vidíš, ty jsi se zasmál a teď jsi k smíchu ty, kdyby sis aspoň přečetl všechno, né jenom kousek, kdyby jsi se podíval na internetu, věděl bys že dělají kity kolem 1200 Hp, ale tohle není podstatné, nejhorší je, že si ani nepřešteš, nebo nezjistíš, co všechno je v tom kitu a taky na jaký motor se dá takový kit použít, pravděpodobně jsi nabyl dojmu, že existuje kit na motor 1,6i který ti dá 500 HP![]()
![]()
Nezapomeň na to, že to nejsou nějaké krámy bastlené někde ve stodole, ty firmy mají nějakou pověst ve státech, oni nepotřebují přesvědčovat nějakého neznalého čecha, který o tom nic neví ! Místo toho nabídnou zjemci něco odskoušeného, individuálního, nepotřebujou si vymýšlet ...
K smichu si ty,kdyby jsi si ty poradne precetl co jsem napsal ja

- Storm
Co je na tom k smíchu? Co je na tom dětinské???Jsem zákazník tak požaduji nějaké reference to je tak trošku logické! A tady nejde o nějakou výměnu oleje ale o investici za x tisíc a veliký zásah do auta. Tak se pak nemůžou divit že většina lidí cukne když zjistí že vlastně danou věc nikdy nedělali.
Částečně máš pravdu, ale mně šlo o podstatu věci, každý chce za svoje peníze nějakou záruku, reference, to je logické, ano.
Mně jde o to, že když se z něčím tajovým začíná, bude vždycky někdo první, vždycky to bude poprvé, takže mně těší to, že tihle lidé to řeknou na rovinu, nemažou med kolem huby a nedělají ze sebe něco víc než jsou.
Navíc ta instalace není podmínkou prodeje ! Může si to kdokoliv koupit a nechat nainstalovat kde se mu líbí ! Tak v čem je problém ? Je to "jenom" stavebnice s cca 35 stránkovým návodem.
-
matal
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Storm píše:Tak s tímhle pánem kamarád taky komunikoval, pak z něj vylezlo,že by byl vlastně první komu to bude montovat a on pokusnýho králíka dělat nikomu nebude..Taky nebyl stavu říci přesnou cenu ani kdo to bude vlastně montovat..
Tady si dovolím komentář, o první polovině tvého příspěvku pochybuji a ta druhá je nesmysl.
Ono to z něj nevylezlo pak, ale hned na začátku, ten web funguje od září tohoto roku a jistě nikdo z vás nečeká, že to prodávájí jako na běžícím páse, navíc ještě v našem malém státě, takže nikdo nemůže čekat několik provedených instalací, během dvou měsíců.
A k té ceně, ta cena je přesná vždy v den zavolání, protože jak jistě všichni víte, kurs dolaru se mnění každý den, takže když někam zavoláš o cenu jednou za týden, bude cena vždycky jiná, to je bez pochyby. A co se týče montáže, to nemůžeš myslet ani vážně, tady v čr je jedinné, výrobcem schválené místo kde se to může montovat.
Tvrzení, že někdo nebude dělat nikomu pokusného králíka, je k smíchu a hodně dětinské, každý jednou z něčím začíná, a vždycky je něco poprvé, nemyslíš ? Navíc tvůj kámoš mněl vzít telefón a zavolat, říct, pánové, pokusného králíka dělat nebudu, co udělal místo toho ?
Myslím to naprosto vážně..

Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Podle mě je 6ti valec motor od bmw nejlepsi adept pro turbo az na to že je to finančně mnohem náročnější než japonský 4vály.Ale co se týče driftú je to s turbem vetší sranda je to(pokud se to naučíš ovládat)mnohem lehčí atd atd.Sám o tom projektu přemýšlím.Jen bych se přidal k tomu názoru že to není jen o koupení turba a jedem musíš rozebrat komplet motor a vyměnit jeho částí za kovaný a přispusobit ho celkově k takovému výkonu nakonec je nejlepší ho nechat celý pokovat.dál tam máš převedovku,svody,hadice,sání,intercooler,atd atd takže kompletní cena je možná i víš než 120000kč a hlavně nejde jen o prachy ale o to si s tim vyhrát a aby si to doladil až do konce tak asi půl roku tvího času!