A tak s eptám, co má slušná 5tka v tomhle roku mít aspoń za výbavu, aby to stálo za to..cena je 90.000,-
Co vím tak má 4x el.okna, klimu, multifunkční volant a dál neívm

Huska píše:Jsi se ještě nepoučil ze současnýho TDS? .. dle mého názoru který ti nechci vnucovat .... ale za 90tis nebude e39 v nic moc stavu a TDS už vůbec. Ikdyž na druhou stranu, TDS když má dobré vstřikovací čerpadlo a slušné zacházení tak je neskutečný držák, nicméně kup benzínovou 528i kolem 140tis Kč a budeš spokojený![]()
Dresic píše:Huska píše:Jsi se ještě nepoučil ze současnýho TDS? .. dle mého názoru který ti nechci vnucovat .... ale za 90tis nebude e39 v nic moc stavu a TDS už vůbec. Ikdyž na druhou stranu, TDS když má dobré vstřikovací čerpadlo a slušné zacházení tak je neskutečný držák, nicméně kup benzínovou 528i kolem 140tis Kč a budeš spokojený![]()
Nn nepoučil a nepoučím, s tím motorem jsem nad míru spokojen co se týče jízdncíh vlastností a halvně spotřeby! že je to líný jak se tu píše, tak to možná na rozjezd, jinak je to super svezení! a na to že ten motor ještě není za rok v pořádku, díky vstřik. čerpadlu, tak aniž bych měnil něco tak pořád jede, což u jiných značek aut už by dávno nejelo. stačí vyměnit jen to vstřik. čerpadlo a je klid na pořád! Měl jsme jen smulu na ten kup, koupil jsme ho ve špatným stavu a pomalu dávám do kupy. Ale je to jen o zacházení a ten motor mě přežije![]()
Takže TDS znova? Určitě ano! Měl jsem předtím e34 525i, ale asi jen 2 měsíce, denně sem měl prázdnou nádrž! Tak na co mi je že to jede o trcohu líp-..tds jsou kvalitní motory když mají péči!