Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Vymena pozicii teplomeru a odkladacej policky

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Rado1

#1 Příspěvek od Rado1 »

Ked sa mi podari vybrat teplomer [vacsina tam ma skor OBC] a tu odkladaciu policku pod nim, je sanca to umiestnit tak, ze teplomer bude uplne dole? Je to len otazka zacvaknutia do nejakych plechov alebo ma kazde uplne ine uchytenie.
[Teplomer/OBC sa vybera pomocou diery v hornej casti policky, netusim, ako by sa potom vyberal, keby bol uplne dole]
jarda

#2 Příspěvek od jarda »

Jednak myslím že tá stredová konzola sa smerom dole zužuje a jednak ten odkladací diel je jeden kus so zapaľovačom. All in all - bolo by s tým dosť práce. Dá sa všetko...
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Rado1

#3 Příspěvek od Rado1 »

Oki, dik.
Som videl niekde nejaky navod, ako si chlapek daval miesto zapalovaca tlacitko na start a tu policku vybral ako kus mrtveho plastu.
Som to chcel prehodit a do policky umiestnit displej mp3 prehravaca. Takto bude prilis nizko :(((
jarda

#4 Příspěvek od jarda »

http://www.bimmerdiy.com/diy/e36startbutton/

presne v tom návode je vidieť že tá spodná polička je jeden kus so zapaľovačom... to by sa muselo rozrezať, potom by sa muselo riešiť ako to bude držať na mieste BC, potom by sa muselo riešiť či sa BC zmestí na miesto tej poličky, či už na šírku alebo na hĺbku.... ináč no problem, ale príde mi to príliš srania pre nič. Ináč videl som už aj e36 s BC vedľa ručnej brzdy s displayom dohora..
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Rado1

#5 Příspěvek od Rado1 »

A sakra!!! To je presne ten navod, na ktory som sa odvolaval.
A vidim, ze to naozaj nepojde.
...skleroza je zla, drogy jsou spatne...
Odpovědět