Killca:
Jakto, FX říkal že mi to pošle poštou... No ale pokud to poslal přes tebe tak se u tebe stavim na vajgla a přivezu ti ty papíry co jsi u mě nechal v kufru...

Alespoň se pochlubím indikátorem alarmu...
To musim vyzkoušet, jsem měl zato že přes kufru můžu pouze zamykat.... Hele když mi klekne baterka, tak otevřu kufru a přes skivak si otevřu, a hlavně mě nidky neklekne baterka...
berkelay:
Tvůj názor, já mám opačnej...

Já považuju zaslepení zámku za úžasnou věc, výborný "zabezpečení" auta za sněšnou cenu. Jednou jsem přišel k autu a zkurvenej celej zámek řidiče, nějakej debil tam zalomil šroubovák

Takže jsem rád že mám zaslepený auto a ty ubohý kokoti namaj kam co strčit... Určitě zaslepim i další auto. A když odejde dálka, případně i centrál což je málo pravděpodobný, ale může se stát, tak vymlesknu okýnko a hotovo, okýnko seženu za 500 a je to furt lepší než měnit zámky na celým autě protože se ti někdo do něj zkoušel dostat....
Prostě a jednoduše, zlodějovi profíkovi e36 za to nestojí, kdežto zlodějějovi amaterovi (třeba cikánovi) by se e36ka líbila, ale vysere se na to páč nebude mít kam strčit svoje náčiní a rozbíjet okýnko si netroufne, když nemám v interieru zhola nic co by ho lákalo... Jen můj pocit...