Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Potřebuju poradit
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ategories= tady se dovis vetsinu na co se ptas
TomikBMW píše:Zdravim, chci si koupit nějaký Báwo, ale už jste mi napsali že 318tds je sráč, tak se chci zeptat jestli jsou benziny lepší? Nechci velkou spotřebu a taky aby pojistka nebyla za 10000.- a hlavně aby na to byl spoleh! Tak co by jste mi doporučili? 316i? 318i? nebo něco jinýho?[/b]
jo, rozhodování lehký neni, ale finální slovo budeš mít stejně ty. nikdo to za tebe nevybere, tak si tu počti - hlavně ten odkaz co ti tu calif postnul, a rozmysli, se co fakt chceš. spoleh by na to měl bejt, ale to záleží spíš, než na motorizaci, na každym jednotlivym kusu auta. tohle je holt tvuj boj. jsou tu debaty i o tom, jeslti benzín nebo dýzl, musíš tomu dát čas, hledat, číst, a až pak se ptát. ještě jednu zkušenost - dokud nebudeš sedět ve svym autě, budeš možná furt pochybovat, jestli to, nebo to. ale zase - rozhodnout se musíš ty.
lovu zdar a good luck, alena
-
TomikBMW píše:Zdravim, chci si koupit nějaký Báwo, ale už jste mi napsali že 318tds je sráč, tak se chci zeptat jestli jsou benziny lepší? Nechci velkou spotřebu a taky aby pojistka nebyla za 10000.- a hlavně aby na to byl spoleh! Tak co by jste mi doporučili? 316i? 318i? nebo něco jinýho?[/b]
Zajeď někde do bazaru, kde prodávájí nějaké BMW co si myslíš, že by si asi chtěl - projeď si více BMW a uvidíš sám, ze kterého motoru budeš mít radost nebo nejlepší pocit.
Jinak to asi nezjistíš, každý ti napíše něco jiného, je to jenom na tobě!!
318is 1,8 povinne do 5tisic spotreba kolem 6-10 (pri drticce 12), pak je novejsi 318is s objemem 1,9 tak povinne 5200 (ja osobne) a spotreba jemne nizsi,,, 323 je 2,5 to je povinny do 5600 a spotreba od 7 do 13 litru, pak 328 povinny nad 2,5 kolem 8tisic, spotreba podobna 323, jen trochu vyssi
benziny jsou u bmw spolehlivejsi nez diesely
pak jedine 325tds, ale stale zije ve strachu kdy se ti ohne nebo rupne hlava, odejdou vstriky, cerpadla nebo turbo a jeste k tomu ten temny smrad z vyfuku
a jen bych chtel pozadat, abys priste pro tema zvolil vystiznejsi nadpis, muze se stat, ze ti to moderator smaze, protoze tyhle nadpisy nejsou povoleny
benziny jsou u bmw spolehlivejsi nez diesely
pak jedine 325tds, ale stale zije ve strachu kdy se ti ohne nebo rupne hlava, odejdou vstriky, cerpadla nebo turbo a jeste k tomu ten temny smrad z vyfuku
a jen bych chtel pozadat, abys priste pro tema zvolil vystiznejsi nadpis, muze se stat, ze ti to moderator smaze, protoze tyhle nadpisy nejsou povoleny
vlevo je matal
a vpravo Killca 

TomikBMW píše:Díkas chlapy, já bych se takhle neptal kdybych to nepotřeboval vědět. Já myslel, že se tu dá o všem mluvit a jakkoliv. Že nadpisy tohoto typu tu být nemají, tak to jsem nevěděl. Jestli jsem někoho naštval nebo se to někomu nelíbilo, tak soráč.
Pri registraci si souhlasil z podminkama fora, tak si je pls precti nez sem zacnes neco psat.
7er. True definition of luxury. Yours.
-
- Kontaktovat uživatele:
100RM píše:TomikBMW píše:Díkas chlapy, já bych se takhle neptal kdybych to nepotřeboval vědět. Já myslel, že se tu dá o všem mluvit a jakkoliv. Že nadpisy tohoto typu tu být nemají, tak to jsem nevěděl. Jestli jsem někoho naštval nebo se to někomu nelíbilo, tak soráč.
Pri registraci si souhlasil z podminkama fora, tak si je pls precti nez sem zacnes neco psat.
No, řekl bych, že ty podmínky při přihlašování čte jen mizivé procento lidí.