Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Potřebuju poradit
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ategories= tady se dovis vetsinu na co se ptas
jo, rozhodování lehký neni, ale finální slovo budeš mít stejně ty. nikdo to za tebe nevybere, tak si tu počti - hlavně ten odkaz co ti tu calif postnul, a rozmysli, se co fakt chceš. spoleh by na to měl bejt, ale to záleží spíš, než na motorizaci, na každym jednotlivym kusu auta. tohle je holt tvuj boj. jsou tu debaty i o tom, jeslti benzín nebo dýzl, musíš tomu dát čas, hledat, číst, a až pak se ptát. ještě jednu zkušenost - dokud nebudeš sedět ve svym autě, budeš možná furt pochybovat, jestli to, nebo to. ale zase - rozhodnout se musíš ty.TomikBMW píše:Zdravim, chci si koupit nějaký Báwo, ale už jste mi napsali že 318tds je sráč, tak se chci zeptat jestli jsou benziny lepší? Nechci velkou spotřebu a taky aby pojistka nebyla za 10000.- a hlavně aby na to byl spoleh! Tak co by jste mi doporučili? 316i? 318i? nebo něco jinýho?[/b]
lovu zdar a good luck, alena
-
- Klubové ID: 2354
Zajeď někde do bazaru, kde prodávájí nějaké BMW co si myslíš, že by si asi chtěl - projeď si více BMW a uvidíš sám, ze kterého motoru budeš mít radost nebo nejlepší pocit.TomikBMW píše:Zdravim, chci si koupit nějaký Báwo, ale už jste mi napsali že 318tds je sráč, tak se chci zeptat jestli jsou benziny lepší? Nechci velkou spotřebu a taky aby pojistka nebyla za 10000.- a hlavně aby na to byl spoleh! Tak co by jste mi doporučili? 316i? 318i? nebo něco jinýho?[/b]
Jinak to asi nezjistíš, každý ti napíše něco jiného, je to jenom na tobě!!
- Killca
- Klubové ID: 1648
318is 1,8 povinne do 5tisic spotreba kolem 6-10 (pri drticce 12), pak je novejsi 318is s objemem 1,9 tak povinne 5200 (ja osobne) a spotreba jemne nizsi,,, 323 je 2,5 to je povinny do 5600 a spotreba od 7 do 13 litru, pak 328 povinny nad 2,5 kolem 8tisic, spotreba podobna 323, jen trochu vyssi
benziny jsou u bmw spolehlivejsi nez diesely
pak jedine 325tds, ale stale zije ve strachu kdy se ti ohne nebo rupne hlava, odejdou vstriky, cerpadla nebo turbo a jeste k tomu ten temny smrad z vyfuku
a jen bych chtel pozadat, abys priste pro tema zvolil vystiznejsi nadpis, muze se stat, ze ti to moderator smaze, protoze tyhle nadpisy nejsou povoleny
benziny jsou u bmw spolehlivejsi nez diesely
pak jedine 325tds, ale stale zije ve strachu kdy se ti ohne nebo rupne hlava, odejdou vstriky, cerpadla nebo turbo a jeste k tomu ten temny smrad z vyfuku
a jen bych chtel pozadat, abys priste pro tema zvolil vystiznejsi nadpis, muze se stat, ze ti to moderator smaze, protoze tyhle nadpisy nejsou povoleny
vlevo je matal
a vpravo Killca 

Pri registraci si souhlasil z podminkama fora, tak si je pls precti nez sem zacnes neco psat.TomikBMW píše:Díkas chlapy, já bych se takhle neptal kdybych to nepotřeboval vědět. Já myslel, že se tu dá o všem mluvit a jakkoliv. Že nadpisy tohoto typu tu být nemají, tak to jsem nevěděl. Jestli jsem někoho naštval nebo se to někomu nelíbilo, tak soráč.
7er. True definition of luxury. Yours.
-
- Klubové ID: 950
- Kontaktovat uživatele:
No, řekl bych, že ty podmínky při přihlašování čte jen mizivé procento lidí.100RM píše:Pri registraci si souhlasil z podminkama fora, tak si je pls precti nez sem zacnes neco psat.TomikBMW píše:Díkas chlapy, já bych se takhle neptal kdybych to nepotřeboval vědět. Já myslel, že se tu dá o všem mluvit a jakkoliv. Že nadpisy tohoto typu tu být nemají, tak to jsem nevěděl. Jestli jsem někoho naštval nebo se to někomu nelíbilo, tak soráč.