Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Teplotní čidlo

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Petullinka
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Petullinka »

Ahoj, prosim Vás poradí mi někdo kam patří teplotní čidlo :oops:
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Maikl »

bude to do jednoho z náfuků k brzdám, nevim teď do kterýho, ale je to poznat, ten správnej má zboku takovej "náústek".
Náfuky najdeš, když se podíváš přes přední narazník ke kolu, jakoby za mlhovkou..

ps. teda jestli se jedná o čidlo k BC :D
Petullinka
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Petullinka »

Maikl píše:bude to do jednoho z náfuků k brzdám, nevim teď do kterýho, ale je to poznat, ten správnej má zboku takovej "náústek".
Náfuky najdeš, když se podíváš přes přední narazník ke kolu, jakoby za mlhovkou..

BC nemám, ale mám namysli čidlo, který snímá teplotu motoru(mám na mysli čidlo, který mi tady radí vyměnit kvůli velký spotřebě)
surfis
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od surfis »

Petullinka píše:
Maikl píše:bude to do jednoho z náfuků k brzdám, nevim teď do kterýho, ale je to poznat, ten správnej má zboku takovej "náústek".

BC nemám, ale mám namysli čidlo, který snímá teplotu motoru(mám na mysli čidlo, který mi tady radí vyměnit kvůli velký spotřebě)

Je pod sáním z pravé strany motoru (z pohledu pokud stojíš před autem a koukáš do motoru). Dělali se dvě varianty. Buť dvě čidla (jedno pro přístrojovku a jedno pro řídící jednotku), nebo jedno dvojité. Já mám jedno dvojité. V Elitu stojí tuším přes 700kč a v BMW stálo 299Kč bez DPH :wink:
michal09

#5 Příspěvek od michal09 »

Petullinka píše:Ahoj, prosim Vás poradí mi někdo kam patří teplotní čidlo :oops:

Holka zlatá, vždyť jsem ti psal do tvého tématu o spotřebě http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&start=45 (4.strana 3. příspěvěk od shora), že návod na výměnu toho čidla mám od Hanzíka, ale že se sem nevejde, že ti ho pošlu, ale ty nic... :roll: :)

Jinak Surfis to napsal celek přesně...
Odpovědět