Ahoj kluci na netu sem našel dvd měnič s tv modulem pro navigaci do bmw.prej umí pouštet tv,přehrávat filmy a mp3..myslíte že je to dobrý řešení???
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... %26fvi%3D1
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
DVD měnič s TV modulem
Čti pořádně. To není měnič s TV modulem, ale měnič pro auta s TV modulem. Je to dobrý řešení, ale i za míň se dá sehnat HDD přehrávač, kterej umí .avi, .mp3 a jiný komprimovaný formáty. Já používám Emtec Movie Cube 80 GB.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
groom píše:no dobře ale ten tvůj přehrávač je nějak navázanej na origo navigaci co máš v autě?nebo jak to máš??
U E60 je to úplně jinak, ale přehrávač mám pořád stejnej. Měl jsm ho i v E39 a E46. Jak ten měnič, na kterej odkazuješ, tak i ten co mám já, jde připojit k originální navigaci, pouze pokud máš zároveň TV modul. Dělala se i výbava pouze s televizí bez navigace, tak tam by to taky šlo. U auta bez televize by šel použít třeba tenhle interface http://www.stualarm.cz/produkt/mi080avx ... tv-tuneru/
ianko píše:takze ked tam dam tu redukciu a ten prehravac, tak mozem cumet na divx v aute..na origo navi monitore, akurat ovldanie toho dvd...ked ostane v kufri moze byt problem nie?
Je potřeba používat přehrávač, ke kterýmu se dá připojit externí IR čidlo.
[code:1]Audio/ Video vstup vám umožní připojit externí AV zdroj signálu do originálního navigačního systému BMW navi bez TV tuneru. Vhodné pro vozy: BMW 3 série E46, 5 série E39 a X5 série E53 Tento adaptér zároveň umožní ovládat připojený DVD přehrávač ( DVP-1000m, DVP-900HD, CTD-H1) nebo DVB-T TV tuner TRT500 pomocí OEM navigačního systému. K zprovoznění této funkce musíte k adaptéru objednat adaptér MIC-DVP01 nebo MIC-TRT500. Pro vozy BMW série 3 (E46), série 5 (E39), X5 (E53) [/code:1]
ale tam sa pise (predtym nesimol), ze sa to ovlda pomocou oem navi panelu..to znamena, ze by to malo ist cez tie cudliky na povodnej navi..
btw... neni lacnejsia cesta ako rochodit divx/mp3 na origo navi 16:9, e39..[/b]
ale tam sa pise (predtym nesimol), ze sa to ovlda pomocou oem navi panelu..to znamena, ze by to malo ist cez tie cudliky na povodnej navi..
btw... neni lacnejsia cesta ako rochodit divx/mp3 na origo navi 16:9, e39..[/b]