Ahoj kluci na netu sem našel dvd měnič s tv modulem pro navigaci do bmw.prej umí pouštet tv,přehrávat filmy a mp3..myslíte že je to dobrý řešení???
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... %26fvi%3D1
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
DVD měnič s TV modulem
Čti pořádně. To není měnič s TV modulem, ale měnič pro auta s TV modulem. Je to dobrý řešení, ale i za míň se dá sehnat HDD přehrávač, kterej umí .avi, .mp3 a jiný komprimovaný formáty. Já používám Emtec Movie Cube 80 GB.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
U E60 je to úplně jinak, ale přehrávač mám pořád stejnej. Měl jsm ho i v E39 a E46. Jak ten měnič, na kterej odkazuješ, tak i ten co mám já, jde připojit k originální navigaci, pouze pokud máš zároveň TV modul. Dělala se i výbava pouze s televizí bez navigace, tak tam by to taky šlo. U auta bez televize by šel použít třeba tenhle interface http://www.stualarm.cz/produkt/mi080avx ... tv-tuneru/groom píše:no dobře ale ten tvůj přehrávač je nějak navázanej na origo navigaci co máš v autě?nebo jak to máš??
Je potřeba používat přehrávač, ke kterýmu se dá připojit externí IR čidlo.ianko píše:takze ked tam dam tu redukciu a ten prehravac, tak mozem cumet na divx v aute..na origo navi monitore, akurat ovldanie toho dvd...ked ostane v kufri moze byt problem nie?
Kód: Vybrat vše
Audio/ Video vstup vám umožní připojit externí AV zdroj signálu do originálního navigačního systému BMW navi bez TV tuneru. Vhodné pro vozy: BMW 3 série E46, 5 série E39 a X5 série E53 Tento adaptér zároveň umožní ovládat připojený DVD přehrávač ( DVP-1000m, DVP-900HD, CTD-H1) nebo DVB-T TV tuner TRT500 pomocí OEM navigačního systému. K zprovoznění této funkce musíte k adaptéru objednat adaptér MIC-DVP01 nebo MIC-TRT500. Pro vozy BMW série 3 (E46), série 5 (E39), X5 (E53)
btw... neni lacnejsia cesta ako rochodit divx/mp3 na origo navi 16:9, e39..[/b]