Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

2 nová polínka do táboráku jménem BMW klub

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
groom
Klubové ID: 1928
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od groom »

Ahoj klucí,tak jsem se já a kamarád rozhodli že už si konečne po těch plechovkách koupíme Auto s velkym A.U obou to znamenal první baworák.Já jsem si ho přivez minulý pátek a on o týden dřív.Oba jsme se shodly že jsme chybu z koupí neudělali a ja slibuju že už nkdy nechci mít v garáži auto který nebude mít na kapotě modrobílou vrtulku.Jen tak pro porovnání.tento týden jsem jezdil s novou služební oktávií a nedá se to srovnat.O 4 roky starší BMW je technologicky o 5 let před škodovkou.Tak a teď k těm autům.:twisted:
Začneme mojim kouskem.
BMW 330cd v nádherné barvě s M-packetem jen pro ukázku:
Obrázek
Výbava je celkem bohatá.V podstatě kromě celokožených sedaček a parkovacích senzorů je plná.Jinak ty sedačky sou úžasný 8)
No a teď přejďme k druhému kousku
BMW 323Ci s M-packetem a na rok '99 taky ve slušné výbavě:
Obrázek
Slibuju že až bude víc fotek tak přidáme a až bude sraz tak přijedem.A snad se ještě letos dostanu k tomu že bych se stal klubák.
Obrázek
patriot
Klubové ID: 1556
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od patriot »

Moc gratuluju ... 8) A hezké kupéčka na rozjezd :wink:
ironpipi

#3 Příspěvek od ironpipi »

No jo E46 po FL je prostě nádhera!!! :oops: Tak ať slouží a hlavně nebourat...
matal Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 119
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od matal Moderátor »

Gratuluji oběma.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Tehu
Klubové ID: 1770

#5 Příspěvek od Tehu »

No krasny uticka :-) Jeste si je domaslit ( kolecka, zatmavit) k obrazu vasemu a nadhera ... 323ci super motorizace a to po faceliftu v M-packetu je uzasna. Ve spojeni s 3litrovym naftackem je to idealni kompromis mezi sportovnim vzhledem, super vykonem a perfektni spotrebou... Co to kupecko 330cD vazi ... ? O kolik je totiz lehci nez klasickej sedan nebo Touring me zajima... :wink: Jinak at slouzi :)
Tashiro

#6 Příspěvek od Tashiro »

Gratujuji, krasavci ... jinak máte spolu ještě něco jinýho společnýho než auta? :lol: :lol:
Zdenda_8
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Zdenda_8 »

Ahoj,Coupé 323Ci sem koupil od klubáka "Mirek" ,naprosto super seriózní kluk, domluva a všechno před prodejem naprosto skvělá,to tedy smekám,jednání naprosto férové a slušné dohoda.Domluva na všem byla prostě symfonie bez jediného zádrhelu :lol: Snad jen, aby měl každý takové štěstí na prodejce :wink:
No teď k autíčku.Původem je koupené v Čechách firmou Autec..Výbava je snad kromě navi a senzoru deště plná.Kožak+mem+el.,multifunkční volant+tem.,el.+ el.sklopná zrcátka,zatmav.sklo,kuř.paket ten ale nevyužívám,PDC ,cd business sport. podvozek,xenony nevím co jěště.Najel sem s ním za týden asi 700 km a opravdu spokojenost 236 000km není vůbec znát ,i když sem z toho měl trochu obavy.Auto mi naprosto sedí a nemůžu si ho zatím vynachválit.Sem rád,že po roce čtení na bmw klubu o kultivovanosti 6 válce a všech jeho vlastností nyní můžu jen říct,že to byla pravda a nadšení spíše jěště vzrostlo 8) Na léto chystám určitě nové kola,tyhle už jsou jen na zimu.Takže teď jakožto začátečník s autem BMW Vás budu bombardovat dotazy,tak se těšte
:lol: Jo a jinak spolu m8me společné zájmy,bývalou školní lavici a teď i stejnou práci :lol:
Jěště pár foteček :
Obrázek

Obrázek

Obrázek 8)
100RM
Klubové ID: 675

#8 Příspěvek od 100RM »

Gratulujem a som rad, ze Mirkove auto zostalo v klube ;-)
7er. True definition of luxury. Yours.
myrryn88
Klubové ID: 1827
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od myrryn88 »

taky gratuluju,nadherny kousky
tak at slouzi :cool2:
groom
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od groom »

Tehu píše:No krasny uticka :-) Jeste si je domaslit ( kolecka, zatmavit) k obrazu vasemu a nadhera ... 323ci super motorizace a to po faceliftu v M-packetu je uzasna. Ve spojeni s 3litrovym naftackem je to idealni kompromis mezi sportovnim vzhledem, super vykonem a perfektni spotrebou... Co to kupecko 330cD vazi ... ? O kolik je totiz lehci nez klasickej sedan nebo Touring me zajima... :wink: Jinak at slouzi :)
auticko váží 1600kg je to o 300 víc než ten benzínovej 2,5 ale myslim si že se ho dvží velice statečně a v zatáčkách sem zatím nepocítil problém kvůli váze.Jinak je opravdu úžasný že když jedu do práce tak jedu za šest, takže se s tim dá jezdit krásně ekonomicky...ale vždycky za cestu ho musim párkrát protáhnout aby nezlenivěl :D
Zdenda_8
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Zdenda_8 »

oprava :idea:
Obrázek

Obrázek

Obrázek
jj
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od jj »

Pěkné kousky. Ať slouží a hodně bezpečných km.
ROBi
Klubové ID: 2116
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od ROBi »

pěkný pěkný :)
Leveler
Klubové ID: 1133
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Leveler »

Moc pěkný :wink:
George_D
Klubové ID: 49
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od George_D »

Gratulace tak at slouží a v klubu se vám líbi :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
groom
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od groom »

Klucí měl bych dotaz.Jak složitý bude na toho naftáčka po druhym FL nacpat angel eyes.co sem koukal tak ty sbětla vypadaj úplně jinak než pred FL...
stormer

#17 Příspěvek od stormer »

Kluci a teď popravdě.....komu to jede líp? Mám taky 323i a zajímalo by mě srovnání s tim dízlem. Je mi jasný, že ten vyšší krouťák asi o 150 Nm bude znát, ALE.....?
Jandy
Klubové ID: 1371
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Jandy »

Hodně štěstí, hodně kilometrů a ať slouží.... :wink:
Zdenda_8
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Zdenda_8 »

Tak krouták větší a o 34 koníků víc,zátah velice slušný, ale měřit jejich síly jsme nezkoušeli , myslím si že by mi o trochu ujížděl ,ale nevím jak by to skončilo ,ono taky záleží kde,ono na rovině dokáže jet každý ,záleží asi kde by se jelo,potom už to je o schopnostech řidiče a ne až zas tolik o výkonu... :idea: Ale to zase někdy v jiné diskuzi :D
groom
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od groom »

no podle me by 323 na rovince nemela sanci ale zase si myslim že rychlejc proklouzne zatáčkama..a pak už je to fakt asi o řidiči jak je s tim autem sžitej a jak moc s nim dokáže jet na limitu
Odpovědět