Zdarek, byl jsem se projed cabrem a když jsem doma zaparkoval tak sičel vzduch jako by mi ucházelo kolo, tak jsem kolem kola poslouchal a nakonec jsem zjistil že mi syčí vzduch z vejfuku. Nevíte čím by to mohlo být? Bojim se abych neměl třeba špatny těsnění pod hlavou nebo tak něco ? 328 ještě tak dobře neznám tak vebec netuším co to je.
Vyveďte mě prosím ze strachu že je něco s motorem, prosím.
Actual: E46 325Ci ///M by Sejček 2002
Ex: E46 330d touring Mpaket 2003
Ex: E36 328i cabrio Mpaket 1994
Ex: E36 318is coupe 1994
Ex: E30 318i sedan 1991
sejcek píše:Zdarek, byl jsem se projed cabrem a když jsem doma zaparkoval tak sičel vzduch jako by mi ucházelo kolo, tak jsem kolem kola poslouchal a nakonec jsem zjistil že mi sičí vzduch z vejfuku. Nevíte čím by to mohlo být? Bojim se abych neměl třeba špatny těsnění pod hlavou nebo tak něco ? 328 ještě tak dobře neznám tak vebec netuším co to je.
Vyveďte mě prosím ze strachu že je něco s motorem, prosím.
Já měl prasklý tři štefty na svodech a syčelo to tak jak popisuješ.
Právě že to jde z koncovek, když je zacpu tak je po syčení(doufám že takto je to správně), pak povolím a syčí dále
Kamo, neni nic jednodussiho jak kouknout pod auto a kouknout, kde (jestli) to syci z vyfuku... Rek bych ze to bude nejaka priruba, treba dira... to je tezke opravovat auto po internetu....
Kdyby to byla obyč díra nebo netěsnost ve spoji výfuku tak to sem nebudu ani dávat to dá rozum, jenže ono to syčí až po vypnutí motoru a syčí to až z koncovek, což je pro mě záhada, tak jsem se chtěl dozvědět zda je to běžné či s tím je něco v nepořádku. Jediný co jsem se dozvěděl je že syčet se píše s tvrdým Y
Actual: E46 325Ci ///M by Sejček 2002
Ex: E46 330d touring Mpaket 2003
Ex: E36 328i cabrio Mpaket 1994
Ex: E36 318is coupe 1994
Ex: E30 318i sedan 1991